.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Neagu-DjuvaraIstoricul Neagu Djuvara compara criza imigrantilor cu perioada Evului Mediu si sustine ca refugiatii sunt niste barbari.

“In mod normal, daca acest val de refugiati devine tot mai important, mai numeros, ne aflam intr-o faza care s-ar putea sa semene cu inceputul Evului Mediu, cand Europa a fost incet-incet ocupata de barbari. Acum avem niste barbari care vin la noi”, a explicat istoricul Neagu Djuvara, intr-un interviu acordat Realitatea Tv.

El avertizeaza ca valul nu poate fi oprit si ca noi ne vom “contamina” de sirieni si de restul natiunilor migratoare.

“Situatia este comparabila cu sfarsitul Imperiului Roman, cand Europa a fost napadita de populatii. Mi-e teama ca amestecul acesta care are loc in momentul de fata o sa schimbe culoarea europeana”, a spus istoricul.

Intrebat daca Romania va fi ocolita de valul de imigranti, el a mentionat ca s-ar putea sa avem noroc.

Europa sarmei ghimpate

“Sunt foarte ingrijorat de ea (de criza imigrantilor – n.red), dar pentru Europa Apuseana. Pentru ca am impresia ca refugiatii nu vor sta la noi, fiindca nu ii interseaza Romania… nu e destul de bogata. Nu cum vad ei bogatia – altfel, sigur ca solul este fertil, dar noi nu avem acumularea de bunuri pe care o au germanii, francezii si englezii.

Aceste valuri de imigranti asiatici, dupa parerea mea, sunt o mare primejdie pentru tarile occidentale mult mai mult decat pentru noi. Pe noi ne ocolesc. Noi nu suntem interesanti, valahii”, a continuat acesta.

Cand se va transa criza imigrantilor

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a anuntat ca joi va lua o decizie privind eventuala convocare a unui summit al Uniunii Europene privind migratia in Europa, la sugestia Germaniei.

“In timpul consultarilor mele, unii lideri au cerut un Consiliu European extraordinar privind migratia. Voi continua consultarile si voi anunta decizia mea joi”, a scris Tusk pe contul sau de Twitter.

Criza refugiatilor: JAI fara nicio solutie – urmeaza summit extraordinar al UE?

Anuntul lui Tusk vine dupa ce, luni, ministrii de Interne din statele UE, reuniti la Bruxelles, nu au reusit sa adopte noua propunere de redistribuire de urgenta a 120.000 de refugiati intre statele membre ale Uniunii Europene, prezentata pe 9 septembrie de Comisia Europeana.

Propunerea face parte dintr-un plan in sapte puncte pentru solutionarea crizei refugiatilor cu care se confrunta Europa. Prima idee, reprezentata de mecanismul de relocare de urgenta a refugiatilor, prevede redistribuirea rapida a 54.000 de refugiati aflati in Ungaria, 50.400 in Grecia si 15.500 inItalia.

JAI: “Acord politic” pentru primirea celor 160.000 de refugiati – Nicio vorba despre cote

Romania se numara printre tarile din Est care refuza cotele obligatorii, insistand asupra celor voluntare, care ar insemna un numar de 5 ori mai mic de refugiati.

sursa si foto: http://www.ziare.com/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .