.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Neagu-DjuvaraIstoricul Neagu Djuvara si-a epxrimat parerea, marti, despre cativa lideri de pe scena politica romaneasca.

Astfel, el a spus ca nu-l are la inima pe premierulVictor Ponta si l-a criticat pentru decizia de a aproba construirea unei moschei in tara noastra.
Mai mult, Djuvara l-a caracterizat si din punct de vedere fizic pe seful Guvernului de la Bucuresti.

Victor Ponta imi e profund antipatic. Mai intai ca nu are mutra de roman. Are o figura de tatar scopit. Accidente de-astea se pot intampla, asa era si (Nicolae – n.red.) Titulescu, nici el nu semana a roman.

Unde a esuat? Nu ma intrebati de mine, nu il iubesc si nu pot sa vin sa dau note de purtare. Nu mai e nimic de facut, daca nu a urmat o politica care sa fie cu adevarat europeana si in alianta cu SUA. Nu-mi dau seama ce pas gresit au facut de am ajuns sa avem o politica interna de mahala. Trebuie sa asteptam salvarea de peste Ocean”, a opinat istoricul, intr-un interviu la Realitatea Tv.

Pe de alta parte, el are o simpatice pentru Calin Popescu Tariceanu, insa remarca faptul ca acesta nu mai are un rol important pe scena politica si l-a criticat ca s-a aliat cu alte partide.

In plus, dintre tinerii politicieni, Djuvara il apreciaza pe Mihai Razvan Ungureanu, seful SIE.

“E foarte bun MRU, care a fost premier, dar a fost rasturnat de ticalosi. S-au coalizat ticalosii din Parlament. Incepuse sa ii curete pe toti si sa ii scoata la lumina pe banditi”, a punctat Djuvara.

Intrebat ce parere are despre fostul presedintele al PNL, Crin Antonescu, istoricul a mentionat ca nu are o parere buna despre el, avand in vedere ca s-a aliat cu Ponta.

Legat de Ion Iliescu, istoricul s-a intrebat de ce nu este judecat fostul presedinte pentru uciderea a mii de oameni, in timp ce pe Emil Constantinescu l-a caracterizat drept “un om cumsecade, dar lipsit de energie”.

In schimb, fata de un alt fost presedinte, Traian Basescu, are o simpatie. “N-a fost rau intr-un sens, dar i se reproseaza lucruri pe care eu nu le cunosc. Nu ma pricep daca are bube in cap, dar altfel mi-e simpatic. E mai energic”, a comentat Djuvara, care a remarcat ca istoria se intoarce, avand in vedere ca avem in prezent un presedinte sas, pe Klaus Iohannis, facand o paralela cu regele Carol I, de origini germanice.

Intrebat si ce parere are despre lupta anticoruptie, Djuvara a sustinut ca demersul trebuie continuat, remarcand cu unor ca furtul se afla in sangele nostru.

“Romanul e cam hot, natia asta… sparlitul e o traditie veche, e foarte veche, e de la Basarab intemeitorul”, a mentionat istoricul.

 

sursa si foto: http://www.ziare.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .