.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

toritatea de Supraveghere Financiară nu ar trebui implementată fără un studiu de impact, fără o consultare cu reprezentaţii societăţilor din piaţa financiară, a declarat pentru Agerpres, Violeta Ciurel, preşedintele Axa Asigurări. Mai mult, reprezentantul brokerilor, preşedintele UNSICAR, Bogdan Andriescu, spune pe şleau că nu a înţeles de ce vor autorităţile o astfel de megastructură

,,Este important să existe, în primul rând, o justificare economică care să fie discutată cu reprezentanţii pieţei, dar şi cu cei de la celelalte autorităţi de supraveghere, în principal. Nu cred că este un moment oportun şi, de aceea, decizia de implementare ar trebui amânată. Cei care ar conduce o astfel de structură ar trebui să aibă o anumită independenţă politică, dar, şi mai important, să cunoască foarte bine piaţa financiară. Procesul legislativ ar trebui să urmeze anumiţi paşi, iar justificarea Guvernului pentru graba cu care doreşte să creeze această structură este nepotrivită. Pe de altă parte, eventuala punere la un loc a tuturor fondurilor de garantare pentru acordarea de despăgubiri celor de la FNI poate crea o serie de probleme sociale’, a spus Violeta Ciurel.

Reprezentaţii asiguratorilor şi brokerilor de asigurări din România au purtat discuţii pe tema înfiinţării Autorităţii de Supraveghere Financiară şi cu reprezentanţii Fondului Monetar Internaţional. UNSICAR şi UNSAR, cele două uniuni care reprezintă profesioniştii din piaţa de asigurări, nu sunt de acord cu constituirea unei astfel de structuri de supraveghere într-un timp atât de scurt, de trei luni.

Greu de înţeles

,,În cadrul schimbului de păreri avut, reprezentanţii FMI au fost de acord că termenul este prea scurt şi că ar trebui să existe consultări reale cu reprezentanţii pieţei financiare’, a spus Violeta Ciurel.

Preşedintele Uniunii Naţionale a Societăţilor de Intermediere şi Consultanţă în Asigurări din România (UNSICAR), Bogdan Andriescu, a precizat, pentru AGERPRES, că nu a înţeles care sunt intenţiile înfiinţării acestei structuri (Autoritatea de Supraveghere Financiară-n.r.) ‘şi nici nu îmi dau seama cum va funcţiona o astfel de structură’.

‘Nu spun că este ceva rău, spun doar că nu am înţeles şi, de aceea, cerem un timp mai lung pentru consultări. În plus, implementarea acestei autorităţi poate avea un impact social periculos dacă banii din fondul de garantare al pieţei de asigurări, în ansamblul ei, ajung la păgubiţii de la FNI. Cei care şi-au plătit asigurările ani de zile şi-ar putea vedea periclitată prima de despăgubire dacă din fondul de asigurări se iau bani pentru despăgubirile celor de la FNI. Nu ştiu, de fapt, ce se doreşte cu această Autoritate de Supraveghere Financiară’, a declarat Bogdan Andriescu.

sursa si foto: Capital

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .