.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

descărcare (1)Ideea primarului ales al Capitalei, Gabriela Firea, de a avea un transport public gratuit în București este o “prostie”, declară la RFI criticul literar Nicolae Manolescu. El mai spune că Firea este “o fată drăguță, deșteaptă, citită, mai face și poezii”, dar că nu-și face “foarte mari iluzii” în privința ei.

Nicolae Manolescu e de părere că ideea unui transport public gratuit în București “e o prostie”.

„În primul rând, costă pe cap de călător șase lei și biletul e 1,5 lei sau așa ceva. Deci pierderile sunt de 4,5 din 6 acum. Păi dacă mai scoți și biletele, se duce de râpă tot. Când s-a pus problema transformării în societate comercială a RADET-ului, s-a observat imediat că trebuie mărite tarifele cu 60%. Ea nu știe ce spune, cineva a învățat-o prost. Ține de promisiunile astea să zic așa stângiste din campanie, care nu pot fi puse în practică, pentru că acolo trebuie să vii cu măsuri rezonabile economic. Dacă începe așa, începe prost”, spune Manolescu.

“Eu o cunosc pe Gabriela Firea foarte bine, nu-mi fac foarte mari iluzii. Ea e o fată drăguță, deșteaptă, citită, mai face și poezii, membră a Uniunii Scriitorilor, dar nu asta-i problema, problema este că întâi îți trebuie o echipă, pe care eu nu văd s-o aibă, ar fi trebuit să știm și noi. În al doilea rând, îți trebuie o anume minte acolo, acolo nu mai e politică, nu mai e populism, nu te duci și spui scot biletele, asta-i o prostie. Acolo te duci și spui uite, am prioritățile cutare și am bani pentru. Pe mandatul meu voi termina cutare chestie și voi lăsa urmașului meu jumătate din proiectul al doilea și așa mai departe. Dacă nu faci chestiile astea, lumea nu te crede. Foarte repede se va vedea povestea asta”, crede criticul literar.

sursa si foto:  http://www.activenews.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .