.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Europarlamentar britanic Nigel Farage, cunoscut pentru euroscepticismul si opozitia fata de politicile oficiale antidemocratice al Bruxelles-ulu a luat din nou atitudine in cadrul sedintei Parlamentului European din 15 februarie 2012:

”Ați ales omul potrivit! Papademos a fost instalat. Aproape pe m-a lăsat fără replică atunci când a spus că violența și distrugerea nu își au locul într-o țară democratică. Care țară democratică?! El nici măcar un premier ales democratic. Este numit de voi. Iar Grecia nu este guvernată în mod democratic ci prin intermediul unei troika, trei oficiali străini care au aterizat pe aeroportul din Atena și le spun grecilor ce să facă și ce să nu facă. violențele și distrugerile pe care le-ați văzut Duminică au fost direct cauzate de faptul că oamenilor li s-au lau drepturile democratice. Ce altceva ar fi putut să facă?

Daca as fi fost grec, as fi fost si eu pe strada, la protestele de Duminică,  incercand sa dau jos aceasta monstruozitate impusa oamenilor!”;

Papademos pretinde ca fara noul pachet de austeritate, nivelul de trai ar scadea dramatic. Daca s-ar fi uitat pe geam, ar fi vazut ca 50% din tineri sunt deja someri si ca economia se afla in recesiune accelerata de cinci ani continuu

Grecia este pusa la pamant si, daca e vorba de haos, n-ati vazut nimic inca. Aceste politici duc Grecia catre revolutie! Daca nu revin la drahma atunci (voi) veti fi responsabili de ceva cu adevarat oribil!”.

Sursa: eurosceptic.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .