.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

media-146437364419257200Ies la Iveală noi amănunte incendiare din scandalul Hexi Pharma. Se pare că directoarea companiei, Flori Dinu ar fi avut legături cu mai multe reţele israeliene.

Directoarea Hexi Pharma, Flori Dinu, nu s-a ocupat doar de afacerile cu dezinfectanţi. Soţul lui Flori Dinu a înfiinţat, în 2008, o societate cu afaceri în zona imobiliară, scrie jurnalul. De altfel, cei doi au legături indirecte cu o întreagă reţea de profil, controlată de câteva grupări israeliene. Mai mult decât atât, agenţia imobiliară controlată de aceştia a participat la o licitaţie organizată de Spitalul Judeţean Constanţa, culmea, tot pentru furnizarea de dezinfectanţi.

Soţul directoarei companiei Hexi Pharma a fost asociat într-o firmă alături de o anume Mioara Dumitrache. Aceasta din urmă a înfiinţat şi vândut mai multe societăţi cu activităţi în zona afacerilor imobiliare. Unele dintre aceste firme au ajuns, în prezent, în portofoliul israelienilor implicaţi în dosarul lui Radu Mazăre, dar şi al unei companii care a oferit spre închiriere Romavia piloţi pentru aeronava prezidenţială a lui Traian Băsescu.

Citeşte şi: România TV aruncă BOMBA: PNL fuzionează cu UNPR

Nicuşor Cristian Dinu, cel care a înfiinţat societatea Legal Partner SRL, firma de imobiliare care s-a înscris la licitaţia pentru livrarea de dezinfectanţi, a înfiinţat, în anul 2004, o altă companie, pe nume SC D&D Total Consulting SRL, având ca obiect de activitate agenţiile imobiliare. Dinu împărţea capitalul social cu o anume Mioara Dumitrache, personajul central al acestor dezvăluiri. La câteva luni de la înfiinţarea societăţii, cei doi asociaţi decid să cesioneze acţiunile către un grup de trei afacerişti israelieni – Sebi Shimon Brietholz (care primeşte 34% din acţiuni), Eliran Bar (căruia îi revin 32% din acţiuni) şi Tsafrir Dror (care a primit restul de 32 de procente din părţile sociale ale firmei).

Odată preluată compania, cei trei israelieni decid să o redenumească în SC Mamaia Nord Enterprises SRL, mutându-i sediul social în Constanţa. Firma capătă un nou obiect de activitate, anume acela al dezvoltării şi promovării imobiliare, închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate. Mamaia Nord Enterprises SRL a devenit proprietarul a peste 4 hectare de teren în Năvodari, pe care israelienii intenţionau să construiască un ansamblu rezidenţial, cu spaţii comerciale şi o zonă de agrement. Nu au reuşit să sape decât fundaţia, pentru că societatea a intrat în insolvenţă. Pe lista creditorilor se află şi celebrii afacerişti constănţeni Stelian Fottu, Vasile Fechete şi Neculai Ciupercă, patronii grupului Arconi Star, care a prestat, în 2008, pentru Mamaia Nord Enterprises SRL servicii în valoare de aproape un milion de lei, sumă neachitată de debitoare. La sfârşitul anului trecut, ANAF a scos la licitaţie acest teren din Năvodari, pentru suma de 5.034.800 de lei plus TVA, mai spune sursa citată.

sursa si foto:  http://www.stiripesurse.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .