.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Noptile albe diminueaza capacitatea imunitara, a demonstrat un studiu intocmit de Dr Katrin Ackermann de la “Eramus MC University Medical Center” din Rotterdam.

Chiar daca, dupa o noapte alba, acordam organismului cateva ore de somn in ziua urmatoare, odihna nu se va reflecta pe toate palierele care raspund de sanatate. Organismul este construit sa functioneze ciclic, iar ciclul somn-veghe raspunde organic ciclului noapte-zi, noteazaLe Figaro.Atat lipsa somnului de noapte, cat si dormitul ziua perturba activitatea granulocitelor, un tip de celule albe nespecifice, al caror rol este sa sustina imunitatea.

In corpul nostru, exista trei feluri de granulocite: neutrofile care distrug bacteriile, basofile care intervin in reactile alergice si activeaza sistemul antiinflamator si eosinofile, care ataca actiunile parazitare. Fiecare are o anumita contributie in functionarea normala a sistemului imunitar.

Studiul s-a facut asupra unui esantion de 15 barbati, cu varsta medie de 25 ani, carora li s-a echilibrat in prealabil ritmul circadian (alternanta veghe ziua – somn noaptea), dupa care li s-au preluat probe de sange si li s-au analizat toate tipurile de celule albe.

Ulterior, dupa o veghe de 29 ore, s-au repetat masuratorile si s-au comparat rezultatele, constatandu-se cresterea nivelului de granulocite, ceea ce explica faptul ca organismul, simtindu-si sistemul imunitar slabit, si-a mobilizat un plus de forte pentru a se apara.

Dar capacitatea organismului de a-si spori mijloacele de aparare este limitata. Cu alte cuvinte, exista un moment cand el nu mai poate asigura alte celule si atunci, automat, infectiile nu mai intampina rezistenta.

Asa se explica, de exemplu, faptul pentru care, dupa nopti nedormite, prindem un guturai mai usor decat in conditiile respectarii ritmului circadian normal. Unii au si observat ca, dupa Revelion, se trezesc cu nasul infundat.   Sursa rapcea.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .