.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Strategia retragerii NATO din Afganistan pana la sfarsitul lui 2014 este pe “drumul cel bun” si face obiectul unei sustineri internationale, a declarat duminica presedintele Barack Obama, care a avertizat totodata cu privire la zilele dificile care raman de infruntat, relateaza AFP.

“Ceea ce reprezinta acest summit NATO este ca lumea sustine strategia pe care am dezvoltat-o”, a declarat el cu putin timp inainte de deschiderea summitului NATO, care se desfasoara in orasul Chicago.

“Acum, va trebui sa o punem in aplicare in mod eficient, iar eu cred ca acest lucru este realizabil cu ajutorul imensei capacitati de a-si reveni a poporului afgan”, care “aspira cu disperare la pace si la securitate”, a adaugat el in fata presei, dupa o intalnire bilaterala cu omologul sau afgan Hamid Karzai.

Raman “multe de facut”, a recunoscut presedintele american, care a avertizat ca pierderile de vieti omenesti vor continua. “Vor veni zile dificile, dar noi suntem increzatori in faptul ca ne aflam pe drumul cel bun”, a subliniat el.

Potrivit lui Barack Obama, summitul urmeaza sa serveasca la stabilirea unui cadru pentru perioada de dupa 2014, an la sfarstul caruia este prevazut ca cei aproximativ 130.000 de militari NATO sa paraseasca tara, a carei securitate va fi asigurata integral de catre fortele afgane.

In acest cadru, Statele Unite si Afganistanul au incheiat la inceputul lui mai, dupa numeroase luni de negocieri, un acord de parteneriat strategic, stabilind relatiile intre cele doua tari pana in 2024.

Sursa si foto: Stirileprotv

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .