.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Reţelele de socializare online, cum ar fi Facebook şi Twitter, îţi permit să reînvii relaţii vechi, să îţi împărtăşeşti părerea despre evenimentele actuale şi să le povesteşti cunoştinţelor tale despre orice, de la noul tău loc de muncă şi până la lucrurile drăguţe pe care căţelul tău le-a făcut.

Din nefericire, uşurinţa cu care distribuim informaţii poate determina unele persoane să dezvăluie mult prea multe lucruri. Însă pericolul unui exces de informaţii poate duce la situaţii periculoase şi neplăcute, relatează Foxnews.com.

Peste jumătate dintre cei care utilizează reţelele de socializare distribuie informaţii care îi pot pune în pericol şi care îi fac susceptibili să ajungă victime ale infracţiunilor cibernetice, inclusiv folosirea frauduloasă a cardurilor de credit.

Potrivit unei analize independente privind furtul de identitate, realizată în 2012 de către agenţia de cercetare şi strategie Javelin, peste 11,6 milioane de adulţi au fost victimele unei astfel de infracţiuni, cu 11% mai mult faţă de anul anterior.

Raportul a descoperit şi faptul că utilizatorii care folosesc siteuri sociale precum LinkedIn, Google +, Facebook şi Twitter au cele mai mari şanse de a fi victime ale furtului de identitate. Deşi studiul nu indică nicio dovadă clară a unei cauzalitaţi directe, experţii sugerează faptul că tot mai multe persoane distribuie prin intermediul acestor platforme mult prea multe informaţii cu caracter personal, care pot fi folosite pentru a confirma o identitate.

  •  Păstrează unele informaţii doar pentru tine

 Din categoria informaţiilor riscante fac parte nume sau fotografii ale copiilor tăi, adresa domiciliului şi perioada în care pleci în vacanţă.

Un risc mai puţin evident, dar posibil, este dezvăluirea completă a datei tale de naştere. Dezvăluirea zilei, lunii şi anului în care eşti născut reprezintă muniţie pentru hoţii de identitate, care pot folosi această dată pentru a obţine şi mai multe date personale sau acces la contul tău bancar. Dacă vrei într-adevăr să îţi împărtăşeşti data de naştere, dezvăluie doar ziua şi luna, nu şi anul.

Pe lângă sfatul de a păstra secrete informaţiile riscante, experţii recomandă şi utilizarea opţiunilor de control a confidenţialităţii de pe respectiva reţea socială, un program de securitate online şi parole puternice.

Echipa de urgenţe informatice a SUA spune că o parolă puternică include litere mici şi mari, cifre şi simboluri, care formează un cuvânt ce nu reprezintă ceva anume, în nicio limbă a lumii.  Citiți mai departe pe financiarul.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .