.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Ungaria-a-fostPresedintele rus Vladimir Putin a ordonat marti navelor ruse de razboi din Mediterana sa intre in ‘contact direct’ cu portavionul Charles-de-Gaulle si sa ‘coopereze cu aliatii’ francezi.

‘Un grup naval francez in frunte cu portavionul (Charles-de-Gaulle) va sosi in curând in sectorul actiunilor pe care le intreprindeti. Trebuie stabilit un contact direct cu francezii si trebuie lucrat cu ei ca si cu aliatii’, a cerut Vladimir Putin in timpul unei reuniuni a Statului Major al armatei ruse, reuniune consacrata operatiunilor militare in Siria, dupa cum relateaza Interfax, preluat de Agerpres.

‘Seful Statului Major si ministrul apararii au primit indicatiile necesare, trebuie elaborat cu ei (francezii) un plan de actiuni comune atât pe mare, cât si in aer’, a adaugat liderul de la Kremlin.

Presedintele rus si omologul sau francez Francois Hollande au avut marti o convorbire telefonica, in cadrul careia au convenit ca agentiile lor de informatii sa aiba o coordonare mai strânsa in problema conflictului din Siria, dupa atentatele de vineri de la Paris.

Ca si Franta, Rusia a decis marti sa-si intensifice operatiunile militare in Siria in urma tragediei aviatice de la sfârsitul lunii octombrie din Egipt, in care a fost implicat un avion rus cu 224 de persoane la bord, tragedie considerata de Moscova a fi fost provocata de un act terorist.

Bombardiere strategice ruse au lovit, pentru prima data, pozitii ale gruparii jihadiste Statul Islamic in Siria, tara unde Moscova duce de la 30 septembrie o campanie de operatiuni aeriene, a indicat ministrul rus al apararii Serghei Soigu, in cadrul reuniunii membrilor Statului Major rus.

Pâna in prezent, Rusia a utilizat in Siria bombardiere tactice si avioane de sprijin la sol. Utilizarea bombardierelor strategice cu raza lunga de actiune, mai puternice si decolând din Rusia, constituie o noua etapa in demonstratia de forta militara rusa in aceasta tara, noteaza AFP.

Bombardiere Tu-22 au lovit marti dimineata pozitii ale Statului Islamic in provinciile Raqa (nord-est) si Deir Ezzor (est), in timp ce Tu-160 si Tu-95MC au bombardat provinciile Alep (nord-vest) si Idleb (nord-vest), a precizat Serghei Soigu.

sursa si foto:  http://caplimpede.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .