.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

rusia-turcia-620x250In ultima perioada, propaganda SUA-UE au inceput sa inventeze, oricum nu ar fi prima data, tot felul de stiri cu privire la „razboiul pe care il va declansa Rusia”, sugerand ca Rusia va ataca SUA si UE, ceea ce este complet demential sa afirmi asa ceva, dincolo de faptul ca nu este moral si deontologic sa minti, dar astfel de afirmatii pot crea panica.

Vladimir Putin a afirmat de mai multe ori razand ca „numai un om nebun ar ataca NATO”. Tensiunea dintre SUA si Rusia, chiar daca este la cote maxime, nu se va ajunge la un razboi sau la vreun Al Treilea Razboi Mondial. SUA stie ca Rusia nu este Irak, Afganistan, Siria, Libia, Vietnam sau Iugoslavia, asa ca nu ar incerca asa ceva vreodata.

Tensiunea dintre SUA si Rusia este la cote maxime din cauza faptului ca Rusia impreuna cu fortele pro-guvernamentale ale Siriei condusa de legitimul presedinte, Bashar al-Assad, inainteaza cu succes in operatiunea de nimicire a teroristilor ISIS finantati de SUA, asa cum arata clar pentru toata lumea e-mail-urile publicate de Wikileaks pentru care SUA ar face orice sa-l asasineze pe fondatorul Wikileaks, Julian Assange.

Americanii au avut impresia ca, Bashar al-Assad va fi inlaturat de la putere, asa cum au facut-o cu Slobodan Milosevic in fosta Iugoslavie, cu Saddam Hussein in Irak, cu Muammar Gaddafi in Libia. De aceasta data, Rusia pur si simplu nu ii lasa pe americani sa se mai joace cu destinul acestei planete.

Daca Rusia ar avea o vina, aceasta ar fi ca nu a intervenit in timpul atacului SUA asupra Irakului fara Rezolutie ONU, in cazul atacului asupra Iugoslaviei (sa nu uitam, de Pasti) sau in cazul atacului asupra Libiei.

In septembrie 2016, SUA au demonstrat in fata tuturor oamenilor ca ii sprijina pe teroristii, ISIS bombardand pozitii ale armatei siriene. Dupa ce au bombardat aceste pozitii, teroristii ISIS au putut avansa in continuare. Cu toate acestea, SUA acuza Rusia de „crime de razboi”. Daca Rusia a comis „crime de razboi” in Siria, americanii cate crime de razboi au comis in ultimul secol?

Desigur, nu vom primi nici un raspuns de la „marii analisti politici si militari” la aceasta intrebare retorica. In SUA si UE a devenit o moda de a acuza Rusia pentru orice. Traim intr-o psihoza in care se va ajunge ca Rusia sa fie acuzata pentru absolut toate necazurile noastre datorita capitalismului.

Nu, nu va fi nici un razboi intre SUA si Rusia, chiar daca veti avea ocazia sa cititi „profetii” d-ale lui Nostradamus sau orice alte „profetii” inventate de propaganda SUA-UE. De exemplu, noi, atunci cand citim astfel de stiri publicate in mass-media pur si simplu ne amuzam, desi, aceste informatii, dupa cum va spuneam, pot crea panica.

sursa si foto:   http://www.dzr.org.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .