.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Vocea-Rusiei-Nuland-a-venit-la-Bucuresti-nu-pentru-statul-de-drept-ci-pentru-interesele-americanePostul de radio Vocea Rusiei a publicat un editorial al lui Valentin Mandrasescu in care acesta isi exprima bucuria pentru ingrijorarea in societatea romaneasca dupa vizita adjunctului secretarului american de stat, Victoria Nuland.

Editorialistul aseamana vizita acesteia unei descinderi intr-o colonie, in scopul apararii intereselor americane, intr-un text intitulat “Deficit de demnitate nationala”, publicat pe varianta online in limba romana a Vocii Rusiei.

“Este simptomatic ca multi filoamericani si filobasisti sunt profund iritati atunci cand Romania este descrisa ca o colonie a SUA, insa in acelasi timp sustin dreptul SUA de a ‘trage la raspundere’ pe demnitarii statului roman”, scrie Valentin Mandrasescu.

Intalnirile avute de emisarul american si motivele care au stat la baza acestei veniri sunt percepute de editorialistul Vocii Rusiei intr-o cheie amenintatoare. “Intr-o tara ce are o minima demnitate nationala este normal ca orice imixtiune a unei forte externe in politica interna sa fie interzisa si perceputa ca un afront grav”, scrie acesta.

Editorialistul Vocii Rusiei, despre care nu se stie mare lucru si despre care se banuieste ca ar putea fi un rus cu un pseudonim romanesc, face insa si un dezacord grav intre subiect si predicat in felul in care il fac romanii.

“Tarile in care functionarii altor state au dreptul si posibilitatea de a da ordine presedintelui, premierului, procurorilor si judecatorilor nu este altceva decat o colonie”, scrie Mandrasescu.

“Victoria Nuland a venit la Bucuresti nu pentru apararea statului de drept, ci pentru apararea intereselor americane si e firesc sa fie asa. Este nefiresc cand statutul de colonie este prezentat ca o mana cereasca, iar America este prezentata romanilor ca un Mos Craciun colectiv”, continua editorialistul.

Atitudinea tot mai rebela a guvernului Victor Ponta privind angajamentele luate de Romania in fata partenerilor occidentali este perceputa de editorialistul Vocii Rusiei drept “o trezire, dupa decenii de somn”.

“Intrebarea de odinioara ‘Avem o tara. Ce facem cu ea?’ s-a transformat in ‘Suntem o colonie. Cum ne luam tara inapoi?’. Romania, dupa decenii de somn si existenta intr-o lume virtuala desenata de propagandistii americani, se trezeste si incepe sa vada lucrurile asa cum sunt ele. Bun venit in lumea reala, dragi romani!”, se incheie editorialul publicat in varianta romana a Vocii Rusiei.

sursa si foto: http://trezirealarealitate.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .