.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Acuzele lansate cu mare tam-tam au fost retrase cu maximă discreţie de DNA

Cu discreţie absolută, DNA Secţia de Combatere a Corupţiei îi scoate de sub urmărire pe Donciu Mihai Radu, Stamen Stanchev şi Nagy Zsolt – personajele principale ale marelui dosar de trădare şi spionaj care a ţinut prima pagină în urmă cu câţiva ani.

Probele prezentate cu mare largheţe televiziunilor şi ziariştilor dispuşi să înghită bazaconiile procurorilor sunt acum anulate, sub semnătura procurorului Bocşan Gheorghe.
În Rechizitoriul numărul 222/P/2006 din 18 aprilie 2007 al Parchetului de pe lângă ÎCCJ – DIICOT s-a dispus disjungerea cauzei având ca obiect infracţiuni de corupţie rezultate din notele de redare a convorbirilor telefonice interceptate şi înregistrate în perioada de un an şi jumătate (aprilie 2005 – noiembrie 2006), noua cauză fiind înregistrată sub numărul 168/P/2007.

Ce arătau “marile probe” care îi transformau pe învinuiţi şi urmăriţi în spioni şi trădători? Donciu Mihai Radu, consilier al ministrului Comunicaţiilor (Nagy Zsolt), a avut “vina” că la percheziţia domiciliară s-au găsit extrase de cont şi înscrisuri ale unor operaţiuni bancare.

Concluzia acuzatorilor: erau probele că Donciu ar fi luat mită. Tot pe baza convorbirilor, Şereş Ioan Codruţ, ministru al Economiei în perioada decembrie 2004 – decembrie 2006, este acuzat de primire de foloase necuvenite şi luare de mită. Nagy Zsolt, şi el ministru, ar fi luat şi el mită şi foloase necuvenite. Mucea Dorinel Mihai, funcţionar în cadrul ministerului, ar fi fost titularul unor conturi suspecte în străinătate.

În iulie 2008, DNA, după ce îi terfelise bine pe “trădători şi spioni”, hotărăşte începerea urmăriri penale. După două săptămâni, procurorul-şef adjunct al DNA infirmă hotărârea procurorului de caz şi cere completarea cercetărilor. Şefii DNA i-au tras un perdaf procurorului de caz care nu a tras “o concluzie justă” la faptele descrise de DIICOT. Se dau şi indicaţii, şi anume ce trebuie cercetat. Nagy Zsolt, ministru, a stat câteva zile în Bulgaria, la Marea Neagră, iar costul sejurului, zice DNA, a fost achitat de “capul” reţelei de spionaj, Stamen Stanchev. Mucea şi Donciu, funcţionari cu conturi bancare în străinătate, erau suspecţi din start, şi DNA a cerut “o constatare tehnico-ştiinţifică privind operaţiile financiare derulate”. Pentru Mucea s-a cerut o informare de la SRI.

Ca atare, în august 2008, împotriva lui Stanchev, Zsolt şi Donciu este începută urmărirea penală. Rechizitoriu are termeni drastici: Donciu a aderat la o grupare de criminalitate organizată formată din cetăţeni străini şi demnitari, pentru a obţine documente secrete şi truca licitaţii. Stanchev a constituit şi organizat un grup infracţional transnaţional pentru culegerea de informaţii.

Un scenariu scris parcă de eroii lui Haralamb Zincă, bravi ofiţeri de Securitate, îl regăsim în acest dosar al DNA. Privatizările unor societăţi care nu au fost privatizate erau “aranjate” cu miniştrii racolaţi pe Litoralul bulgăresc, iar convorbirile se derulau pe un telefon primit ca mită. Probele acestui SF sunt acum recunoscute ca ridicole de procurorii DNA.
Telefonul obiect al mitei a fost plătit de ministru Zsolt Nagy şi nu s-a putut stabili dacă prin el – telefonul – s-au traficat datele suspecte de spionaj.
Vacanţa din Bulgaria cercetată şi de o comisie rogatorie internaţională (!!) a fost un lux de 670 de leva plătiţi de Nagy, cash, la recepţia hotelului. Cu ministrul Comunicaţiilor am terminat-o – probe zero.
Conturile lui Donciu s-au dovedit toate a fi perfect legale. Banii “descoperiţi” de vigilenţii procurori proveneau din contracte legale de consultanţă. Acestea au fost certificate de băncile străine unde s-au făcut operaţiile şi de comisiile rogatorii elveţiene. Sumele de bani din conturile lui Donciu sunt considerate la finalul anchetei că “nu pot fi puse în nici un fel în legătură cu fapte de corupţie”.
Stamen Stanchev este şi el scos din cauză ca mituitor: nu a plătit nici telefonul, nici vacanţa din Bulgaria ale ministrului Comunicaţiilor.

Sursa in continuare: Junalul

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .