.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

arton185860-a5e0cDepartamentul de Stat al SUA a recunoscut oficial că echipajul de pe distrugătorul USS Donald Cook a fost grav demoralizat, cand nava lor a fost survolată în Marea Neagră de către un Sukhoi-24 (Su-24), avion de vânătoare rusesc, care a efectuat survolul neânarmat, fără bombe, sau rachete, ci doar cu un dispozitiv de război electronic.

La 10 aprilie 2014, USS Donald Cook a intrat în apele Mării Negre și la 12 aprilie un bombardier tactic rusesc Su-24 a zburat deasupra navei declanșând un incident care, în conformitate cu mai multe rapoarte mass-media, a demoralizat complet echipajul acesteia, atât de mult încât Pentagonul a emis un protest.

US destroyer Donald Cook enters Black Sea amid Ukraine tension

USS Donald Cook (DDG-75) este un distrugător de a 4-a generație purtător de rachete ghidate ale cărui arme cheie sunt rachetele de croazieră Tomahawk, cu o rază de până la 2500 km, cu capacitatea de a transporta focoase nucleare. Această navă transportă 56 de rachete Tomahawk în modul standard, și 96 de rachete în modul de atac.

 

Distrugatorul american este echipat cu cel mai recent sistem de luptă Aegis. Acesta este un sistem integrat de arme navale, care pot lega împreună sistemele de apărare anti-rachetă ale tuturor navelor încorporate în aceeași rețea, astfel încât să asigure detectarea, urmărirea și distrugerea a sute de ținte în același timp. In plus, USS Donald Cook a este echipat cu 4 radare mari, a căror putere este comparabilă cu cea a mai multor stații terestre. Pentru protecția proprie, transportă mai mult de cincizeci de rachete anti-aeriene, de diferite tipuri.

Când jetul rusesc s-a apropiat de nava SUA, dispozitivul electronic a dezactivat toate radarele, circuitele de control si sistemele de transmitere a informațiilor. La bordul distrugatorului american s-a asternut tăcerea. Între timp, bombardierul rusesc Su-24, care ,,bâzâia” de deasupra distrugătorului american efectua survoluri fără bombe, si rachete, ci doar cu un ,,coș” montat sub fuselaj, care, potrivit ziarului rus Rossiyskaya Gazeta, conținea un dispozitiv de război electronic rusesc numit Khibiny.

Cu alte cuvinte, atotputernicul sistem Aegis, acum cuplat – sau pe cale de a fi – cu sistemele de apărare instalate pe cele mai multe nave moderne ale NATO a fost închis, pur si simplu cum opresti televizorul cu telecomanda.

Bombardierul rusesc Su-24 a simulat apoi un atac cu rachete împotriva USS Donald Cook, care a fost lăsat literalmente surd și orb. Ca atunci când ar efectua un exercițiu de antrenament, aeronava rusă – neînarmată – a repetat aceeași manevră de 12 ori înainte de a zbura mai departe. Vă închipuiti ,,moacele” ofiterilor americani la această demonstratie de fortă ? Eu n-as fi vrut să fiu in pielea lor.

Imediat după aceea, distrugătorul de generația a 4-a si-a stabilit a naviga spre portul Constanta, România.

Începând cu acest incident, ceea ce mass-media Atlantiștilor a acoperit cu atenție, în ciuda reacțiilor pe scară largă care s-au stârnit în rândul experților din industria de apărare, nici o navă americană nu s-a mai apropiat vreodată de apele teritoriale rusești. Inclusiv la summitul G-20 care a avut loc recent in Australia, flota americană nu s-a apropiat de flota rusească din apele internationale din jurul Australiei.

A fost o lectie pe care NATO o sa o tină minte mult timp de-acum încolo.

Potrivit unor surse mass-media de specialitate, 27 de marinari de pe USS Donald Cook au solicitat să fie eliberati din serviciul activ, după acest incident.

Vladimir Balybine – director al centrului de cercetare cu privire la războiul electronic și evaluarea așa-numitelor tehnici de “reducere a vizibilitătii” (pe radar,n.a.) în anexa tehnică din cadrul Academiei Fortelor Aeriene Ruse – a făcut următorul comentariu:

,,Cu cât un sistem radio-electronic este mai complex, cu atât mai ușor este să-l dezactivezi prin utilizarea războiului electronic “.

Video cu reconstituirea incidentului :

Ukraine Crisis: Russian Su-24 buzzes US Destroyer USS Donald Cook

Ca si concluzie, Rusia a demonstrat prin acest exercitiu că marea flotă a NATO este oricand vulnerabilă si să stea in banca ei. Rusia nu doreste razboi, ci o lume multipolară in care fiecare natiune să-si exercite drepturile si să-si aleagă singură soarta. Natiunile să nu mai fie jefuite de resurse de către corporatiile multinationale ale cabalei si nimeni să nu mai fie amenintat cu terorismul sau cu schimbarea guvernelor după interesele marilor corporatii. Să clădim o lume a păcii si bunăstării.

Sursa : http://www.voltairenet.org/

sursa si foto Rostirea :  http://burebista2012.blogspot.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .