.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

DIASPORA-România-NoastrăAcţiunea „Români pentru români”, iniţiată de un grup de intelectuali din Braşov şi Ţara Făgăraşului, va dona o mie de steaguri tricolore românilor din judeţele Covasna şi Harghita, în preajma Zilei Naţionale a României, precum şi daruri pentru copiii din cele două judeţe.

Medicul Mihai Tîrnoveanu, unul dintre liderii mişcării, a declarat miercuri, pentru Agerpres, că numeroşi oameni din ţară au răspuns apelului de a sprijini această acţiune, contribuind cu bani, steaguri, cărţi, rechizite, icoane, jucării şi dulciuri.

„Scopul nostru a fost să mobilizăm cât mai mulţi oameni din ţară în această campanie (…) şi am primit sprijin din Cluj, Craiova, Satu-Mare, Galaţi, Târgu Mureş şi din multe, multe alte zone ale ţării (…) Am vrut să-i mobilizăm, să-i facem solidari cu românii din Covasna şi Harghita, pentru ca aceştia să nu se mai simtă singuri şi abandonaţi (…) Pe 1 Decembrie vom merge în Harghita şi Covasna cu o mie de steaguri tricolore’, a declarat Mihai Tîrnoveanu. El a mai spus că darurile vor fi oferite copiilor de Sfântul Nicolae, iar o parte dintre cadouri vor ajunge şi la cei din zona Ghimeş-Făget.

Potrivit acestuia, acţiunea ‘Români pentru români’, care îşi propune să sprijine material şi moral comunităţile româneşti din judeţele Covasna şi Harghita, minoritare din punct de vedere numeric, a demarat în urmă cu un an, cu binecuvântarea Preafinţitului Andrei Făgărăşanu, episcopul ortodox al Covasnei şi Harghitei. Prin această iniţiativă se doreşte reînvierea tradiţiei din perioada interbelică, atunci când, în semn de solidaritate naţională, şcoli şi sate din această zonă erau adoptate de şcoli, parohii sau asociaţii din ţară.

sursa si foto:  http://www.expunere.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .