.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Codul meseriilor, sau denumirile ocupationale s-au tot imbogatit cu o serie de meserii unele noi, iar pentru altele, au fost traduse denumirile, de la frizer – la hair stylist, dadaca este babysitter si am mai putea aminiti si altele.

Insa ceea ce doresc sa relifez  aici, este  umila meserie de “postac”, adica de “batut tastele calculatorului” si postat texte pe forumuri, texte pregatite si gandite de altii, dar semnate cu numele sau pseudonimul postacului.

In special vreu sa ii scot putin din anominat pe ACEI POSTACI GOLDISTI de pe acest site, care posteaza  doar in articolele in care apare cuvantul magic si aurit ROSIA MONTANA.

Am folosit majusculele fiindca in cautarea lor dupa anumite chei poate gasesc mai usor si acest articol.

Tin totusi sa evidentiez ca staff-ull Gold Corporation, da un coltuc de paine acestor oameni, astfel ar trebui sa “fabrice” urgent un spot publicitar si sa mediatizeze la fel de intens ca exista aceasta meserie in schema de personal si faptul ca “dau de muncit, oamenilor din Rosia Montana”.  In acest fel locurile de munca in  Rosia Montana si aiurea in birourile de unde posteaza postacii (da – pleonasm in acest context) pot creste,  de la 6000 cu cat se lauda, cu cateva zeci (???) de …postaci.

Am si eu o intrebare, daca tehnologia de cianurare la Rosia Montana, ar fi atat de performanta, in mod normal aceasta presupune scaderea fortei de munca umana, in folosul celei automatizate, sau poate cine stie cea robotizata, aceasta inseamna ca  automatizarea unui proces este invers proportionala cu locurile de munca.

Daca-i asa si ar folosi roboti, ar face si ei un pustiu de bine barbatilor care ar lucra in halele de cianurare unde emisiile de ioni cian sunt consistente, iar dupa cum arata experienta din alte sectii de cianurare (dar oficial este INTERZIS SA SE RECUNOASCA) inhalarea compusilor cianici duce la: INFERILITATE, IMPOTENTA si din pacate CANCER.

Dragi postaci dumneavoastra sunteti feriti de aceste “conditii deosebite de munca” , dar trebuie sa va intreb,  ati suferit cumva o trepanare,  stiti ce-i aceea?

Este o operatie intr-o anumita zona unde “masa cerebrala”,  sau materia cenusie este prea mare in raport cu numarul de circumvolutiuni si cutia craniana.

Pentru “eficientizare” se “taie din cantitatea de masa cerebrala” astfel incat circumvolutiunile sa fie mai multe pe o suprafata mai mica, unde mai pui ca un creier mai micut incape mai bine intr-o  cutie craniana si nu “strange pe alocuri”.

Concluzia: Postaci goldisti, mai postati si in alte articole de pe acest site ca sa fiti credibili, iar in posturile despre Rosia Montana mai adaptati “comentariile gata fabricate” la articolul respectiv, deoarece cam repetati aceiasi placa: locuri de munca, bani adusi in Romania, turism.

Inca o intrebare: daca romanii tot au exploatat aurul de 2000 de ani la noi in tara de ce nu-l prelucram noi romanii, sa ramana tot la noi? Ne multumim cu niste resturi dintr-o redeventa?

Daca aveti raspunsuri verosimile continuam in alt articol!

 

Ioana Ardelean

 

Foto: voxpublica

 

 

 

 

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .