.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Ada-Ciontu-11-aniIată că avem ocazia să scriem despre pictoriţa din ţara noastră care a uimit pe tot globul cu lucrările ei.

A impresionat pe toate meridianele lumii şi răsplata sa e deja fabuloasă: Zeci de premii, majoritatea internaţionale, ne informează Digi 24. Însă despre micuţa pictoriţă minune s-a mai scris şi acum un an, când ea deja începea uşor şi sigur să cucerească o lume întreagă. După ce o altă fetiţă româncă a fost premiată de NASA acum avem prilejul să scriem din nou despre un succes românesc continuu.

Poate că minunile care există între noi, aceşti copii minunaţi, care ne dau emoţii prin ce sunt ei capabili să facă frumos, ar trebui mai mult mediatizate şi mai ales încurajate ori sprijinite. Vorbim acum despre Ada Ciontu, care a izbutit să impresioneze deja nenumăraţi specialişti ai ONU ori UNESCO, care au premiat-o şi lor li se adaugă inclusiv Uniunea Europeană.

Ada are o explicaţie simplă şi totuşi relevantă pentru desenul ei la un moment dat: “Aici voi face totul colorat, iar aici va fi totul alb-negru. Aceşti copii vor intra dintr-o lume alb – negru într-o lume colorată, o lume mai frumoasă şi vor fi mai fericiţi”, povesteşte micuţa artistă desenând totodată.

Pe vremea când Uniunea Europeană primea premiul Nobel pentru Pace, uimitoarea Ada a descris momentul ajutorului şi împăcării, între două ţări membre, Germania şi Grecia. Germanii au ajutat grecii. Iar Ada a desenat un băieţel grec care se împăca chiar cu o fetiţă din Germania, într-un limbaj al talentului şi măiestriei absolut remarcabil.

La rândul său, mama Adei face o dezvăluire, mărturisind că fata ei a reuşit să realizeze o uniune între toţi copiii Europei prin limbajul talentului său, îmbrăcându-i pe toţi în costume tradiţionale şi căutând asiduu mesaje paşnice pentru fiecare din ei, în propria sa limbă. Uimitor, nu?

Ada este inspirată de educaţie şi pace iar spaniolii o compară cu celebrul Salvador Dali, intuind că ea ar face ca şi el o promovare a unui curent suprarealist.

Ada mărturiseşte că a câştigat premii pe tot globul, în Europa, Asia, America şi îşi doreşte sperând totodată ca mesajele sale să ajungă acolo unde trebuie.

Când avea 10 anişori, pe blogul Clubul de Excelenţă- Arte Vizuale, pictura fetiţei era descrisă cum nu se poate mai bine. Se scria despre conceptele micuţei românce care ne face pe noi, oamenii, să fim mai sensibili. Cunoştea deja de mică acuarela, tehnicile grafice, tipuri variate de pensulaţii. Fiecare creaţie a ei aduce “curcubee de energie pozitivă”, atunci când le priveşti, învăţând să iubeşti natura, inocenţa, copilăria, mai scriu cei de la Arte Vizuale.

sursa si foto:  http://www.expunere.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .