.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

1-92-465x190Un înalt oficial american face lobby pe față organismelor modificate genetic, pe care Washington-ul dorește să le impună cu forța Europei prin controversatul TTIP (Acordul de liber-schimb UE-SUA).
Produsele tradiționale ar putea deveni amintire. America nu este dispusă să cedeze niciun pas înapoi în ceea ce privește exportul de produsele controversate, modificate genetic, care sunt în mare parte interzise în cadrul Uniunii Europene. Dar care ar putea ajunge pe mesele europenilor mai repede decât se crede, în ciuda protestelor de amploare din toată Europa, împotriva OMG, dacă Parteneriatul Transatlantic TTIP va fi semnat.
Confirmarea ambițiilor Washington-ului vine din nou, după ce  Michael Scuse, adjunctul secretarului american pentru Agricultură, a afirmat recent, la București, că SUA nu vor accepta implementarea sistemului european de protecție a produselor agro-alimentare prin indicații geografice, în viitorul Acord transatlantic de liber-schimb (TTIP) UE-SUA, conform Hotnews.
Prezent în România, Scuse a recomandat europenilor culturile de organisme modificate genetic (OMG), în cazul cultivării plantelor rezultate din biotehnologii. Pentru că, susține el, în acest fel ar putea crește producția astfel încât să poată răspunde nevoilor alimentare ale unei populații globale în plină ascensiune.
Parteneriatul Transatlantic pentru Comerț și Investiții ar putea fi cel mai mare acord comercial din istoria omenirii și va implica o piață de peste 800 de milioane de oameni. Negocierile sunt secrete, dar unele documente au început să apară cu ajutorul organizației neguvernamentale Greenpeace, care le-a transmis cotidianului Süddeutsche Zeitung.
Greenpeace arată că TTIP ar duce la eliminarea prevederilor din protecția consumatorilor care blochează organismele modificate genetic și carnea tratată cu hormoni prin înlăturarea principiului preventiv al UE care impune o prudență în reglementare atunci când există îndoieli științifice cu privire la adecvarea unui produs pentru consumul uman.
Documentele mai arată că autoritățile de la Washington au amenințat UE că vor bloca eforturile destinate facilitării exporturilor de autoturisme europene dacă, în schimb, Europa nu acceptă să permită vânzarea mai multor produse agricole americane.
Dacă se acordul se va încheia, privilegiile de care se bucură corporațiile vor deveni legi, iar guvernele vor fi încătușate. Chiar și în cazul în care se schimbă guvernele, tratatul nu poate fi modificat decât prin consensul tuturor țărilor semnatare.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .