.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Mamelor care au multi copii si fac parte din familii cu probleme ar trebuie sa le fie “rusine” de raul pe care il fac societatii si ar trebui sa se opreasca din facut copii, afirma un oficial britanic, citat de The Daily Telegraph.

Louise Casey, seful unitatii guvernamentale pentru familiile cu probleme, afirma ca statul ar trebui sa intervina si sa le spuna acestor femei ca este iresponsabil sa faca in continuu copii, cand se lupta sa supravietuiasca.

Cele 120.000 de familii cu probleme din Marea Britanie costa statul circa 9 miliarde de lire, daca se iau in calcul ajutoarele sociale, criminalitatea, comportamentul anti-social si sistemul de sanatate. O cincime din ele au mai mult de cinci copii.

“Sunt o multime de oameni care au familii mari si functioneaza incredibil de bine, le doresc succes, trebuie sa fie minunat. Problema, pentru mine, este ca familiile pe care le-am cunoscut nu functioneaza”, a spus ea.

“Una dintre familiile cu care am stat de vorba au sase echipe sociale care o asista: noua copii, al zecelea e pe drum. Ceva trebuie facut aici”.

Casey a sustinut ca statul trebuie sa inceapa sa le spuna acestor mame sa inceteze sa mai ramana insarcinate, cel mai adesea cu barbati diferiti, care le abuzeaza.

“Pentru unele din aceste femei slujba este sa iasa si sa-si gaseasca un alt tip violent, ingrozitor, care mai aduce pe lume un copil, pentru a incepe acest ciclu din nou”, a spus ea.

In urma protestelor violente de anul trecut, premierul David Cameron a format o divizie speciala pentru familiile cu probleme si a numit-o in fruntea sa pe Louise Casey.

Familiile care refuza ajutorul acestei divizii risca sa-si piarda locuinta sociala sau sa-si vada copii plasati in centre de ingrijire ale statului.

Sursa:

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .