.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

ProiectulÎn timp ce lumea era ocupată cu protestele, o știre aparent fără importanță a trecut neobservată de mai toată lumea.
Marți, secretarul de stat în Ministerul Economiei, Sorin Encuțescu, a fost demis, în mod neașteptat, de către ministrul Mihai Tudose.
Miercuri, acesta e emis un comunicat de presă, în care explică în mod discret, de ce a fost demis.
“Demiterea mea are legătură, aparent, cu următorul motiv: În cursul după-amiezii de marți, am fost sunat de ministrul Mihai Tudose care m-a anunțat  că este în drum spre Monitorul Oficial documentul prin care a propus revocarea mea din funcția de secretar de stat pentru industria de apărare. Motivul invocat este comunicatul de presă de pe site-ul Ministerului Economiei privind întâlnirea mea, de vineri, 30 octombrie 2015, cu reprezentantul oficial al Automobile Dacia S.A. În cadrul întâlnirii, am menționat deschiderea industriei de apărare pentru cooperarea  cu Automobile Dacia S.A. mai ales în cadrul programului Dacia Duster Army pentru care companiile din industria de apărare ar putea oferi sistemele de arme pe care le produc. Am evidențiat astfel un principiu important al Strategiei privind Industria Națională  de Securitate, cel al cooperării și parteneriatului industrial. Domnul ministru Tudose și-a exprimat nemulțumirea față de conținutul comunicatului de presă și a decis înlocuirea mea din funcție, fără să îmi ceară nicio clarificare”, a spus Encuțescu.
Fostul secretar de stat spune adevărul, însă pe jumătate. Motivul real pentru care a fost demis este acela că a anunțat public colaborarea cu producătorul autohton Automobile Dacia, deși de proiectul dotării Dacia Duster erau interesate niște mari companii din străinătate, în special din Statele Unite ale Americii.
De altfel, duritatea cu care a fost demis, sugerează o intervenție brutală: Encuțescu nici măcar nu a fost anunțat de decizie decât după ce actul oficial era în curs de publicare în Monitorul Oficial! O astfel de procedură este neobișnuită, chiar și pentru România.
Un indiciu asupra celor care vor îndrăzni să promoveze interesele economiei românești a fost dat, chiar la București, de o persoană de rang înalt a administrației SUA. Bruce Andrews, adjunctul Secretarului pentru Comerţ al SUA, venea în mai la București și avertiza că “se ridică un val de protecţionism şi naţionalism digital prin care guvernele creează legi şi politici în favoarea industriilor naţionale”.
Ca soluție, acesta le spunea oficialilor prezenți la Întâlnirea Regională pentru Securitate Cibernetică să-și protejeze “infrastructura critică de invazii ostile  prin intermediul tehnologiilor inovatoare furnizate de companiile americane de top din IT”.
Miercuri, guvernul Ponta și-a prezentat demisia.
Proiectul Dacia Duster Army a fost testat, prima oară la finalul anului 2013 și a fost prezentat public, la parada de Ziua Națională, pe 1 decembrie 2014, la București.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .