OFICIALII UE AVERTIZEAZĂ CĂ STATUL ISLAMIC DEȚINE ARME NUCLEARE PENTRU A ATACA OCCIDENTUL

.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

statul-islamic-pregateste-atacuri-nucleare_521411Un document al Parlamentului European arată că teroriștii ISIS au introdus în Europa materiale nucleare, pentru a construi arme de distrugere în masă.

Statul Islamic pregătește noi atacuri împotriva Europei, introducând în acest scop pe continent, arme de distrugere în masă, biologice și chimice, care vor fi folosite în atentatele pe care le plănuiesc. Potrivit unui document al Parlamentului European, teroriștii au recrutat și o echipă de cercetători, experți în domeniul chimiei, fizicii și informaticii, ce vor contribui la construirea armelor, informează aktual24.ro.

Analistul politic Beatrix Immenkamp, inițiatorul raportului european, realizat după comiterea atentatului din 13 noiembrie din Paris, a susținut că în spațiul Uniunii Europene au fost aduse materiale nuclearedestinate fabricării armelor, informații confirmate și de cazurile de trafic ilegale depistate de Interpol. Publicația britanică Sunday Expres a relatat că în fiecare an sunt raportate peste 150 de cazuri de introducere ilegală de resurse nucleare. Rob Wainwright, directorul Europol a declarat că gruparea teroristă Statul Islamic este un inamic foarte periculos, care dispune de forțe și tehnică militară, plănuind acțiuni ample pe continentul European.

În opinia oficialului, organizația extremistă poate fi considerată cea mai serioasă amenințare de tip terorist din ultimii 10 ani. Serviciile de securitate din Marea Britanie au organizat antrenamente de pregătire în caz de atentate teroriste, însă cea mai bună variantă mențonată în raportul UE este informarea cetățenilor despre posibilitatea confruntării cu un atac cu arme chimice sau biologice.

În documentul UE se mai precizează că Europa nu tratează cu seriozitate amenințarea nucleară venită din partea teroriștilor. Wolfgang Rudischhauser, în calitate de director al Centrului Împotriva Proliferării Armelor de Distrugere în Masă din cadrulNATO, a afirmat că extremiștii sunt foarte bine informați privind construirea armelor de distrugere în masă și reprezintă un risc real pentru siguranța Europei. Recent, Daesh a pierdut trei teritorii în Siria, în urma confruntărilor cu combatanții turkmeni rebeli, informează stirileprotv.ro.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .

Previous

DE CE A VENIT FMI-ul URGENT LA BUCUREȘTI?

Next

Incredibil: Cetatea regelui geto-dac Dromihete a fost distrusă cu buldozerele

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén