.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Mihai Neşu împlineşte astăzi 29 de ani şi va sărbători ziua de naştere cu fanii şi cu foştii coechipieri de la FC Utrecht pe Stadionul “Galgenwaard”, cu ocazia meciului cu AZ Alkmaar. De altfel, partida este dedicată fundaţiei lui Mihai Neşu, care se va lansa oficial tot astăzi.

Oficiali lui FC Utrecht au intenţionat să amâne meciul cu AZ Alkmaar, tocmai pentru că data de desfăşurare coincidea cu aniversarea lui Mihai Neşu. Românul nici n-a vrut să audă de aşa ceva, mai ales după ce a admirat coregrafia senzaţională pe care fanii Stelei i-au dedicat-o la partida cu Twente Enschede, din UEFA Europa League.

Galeria Stelei aflată la peluză în Arena Naţională a scris numele lui Neşu folosind cartoane galbene, iar chipul jucătorului a fost realizat din cartoane albe. De asemenea, înainte de începerea jocului, tot stadionul a scandat numele lui Neşu. Fanii stelişti au afişat şi un banner cu mesajul: “Luctor et Emergo” (“Lupt şi mă ridic la suprafaţă”).

“Suntem cu toţii oameni şi ne dăm seama ce greu este să treci prin aşa ceva. Ne-am gândit chiar să amânam meciul împotriva lui AZ, de duminică, dar ştim ca Neşu îşi doreşte să ne vadă jucând”, a declarat Jan Wouters, antrenorul lui FC Utrecht.

Conducătorii lui FC Utrecht au anunţat că Mihai Neşu va fi suporterul de lux al meciului cu AZ Alkmaar şi că vor dona fundaţiei înfiinţate de român veniturile obţinute din ultimele 4.000 de bilete vândute la această partidă. În plus, fanii lui FC Utrecht vor colecta donaţii în tribune, iar suma strânsă va fi anunţată în pauza meciului. Cu două ore înaintea meciului se va disputa şi un joc amical între juniorii lui Utrecht şi copiii antrenaţi de Neşu înainte de accidentul din mai 2011, iar arbitrul întâlnirii va fi chiar tatăl fotbalistului, Mircea Neşu.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET:

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .