.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

descărcareOamenii au ieșit în stradă, la Universitate și mai apoi în toată țara. În prima zi, valul de nemulțumire populară l-a măturat pe Victor Ponta. Ușor! Prea ușor, pentru un om care a pierdut niște alegeri prezidențiale și a rămas în funcție. Valul l-a măturat mai rapid ca rechinii din PSD, care abia așteptau să-i rupă capul.

Și dacă nu este așa? Dacă plecarea lui Victor Ponta era programată sau i-a fost impusă prea de sus?

Ca jurnalist, am stat foarte atent la tot ce mișcă în mass-media politică din ultima perioadă. Odată, un băiat cu ochi albaștri din Parlament m-a învățat o chestiune: ”Atenție, că știrile mari nu se dau niciodată să le vadă toată lumea!”.

De atunci încoace, am început să mă uit mai atent la sursele de informare mai mici, dar care au dintr-o dată cloșca cu puii de aur. O declarație bombă, o exclusivitate meseriașă.

Citește și: Rareș Bogdan detonează NUCLEARA: cine va fi următorul premier

O astfel de declarație mi-a atras atenția zilele trecute. Rareș Bogdan a anunțat, din neant, la Realitatea FM Cluj, că viitorul premier al României va fi Dacian Cioloș. Atenție! Această declarație venea înainte de tragedia din Colectiv și înainte să se pună problema demisiei lui Victor Ponta. Venea în perioada în care Ponta ne asigura că-și duce mandatul până în 2016 și făcea mișto de opoziție.

Citește și: BOMBĂ – Siteul UE anunță cine va fi noul premier al României

Cam în aceeași perioadă, acoperitul Robert Turcescu ne anunța că în noiembrie e ultimul bal. Enigmatic, ca întotdeauna. Și asta venea înaintea tragediei din Colectiv.

Să nu uit! Și Elena Udrea, un politician bine informat din surse trecute 10 ani pe la Cotroceni, ne anunța, mai ieri, că tot Dacian Cioloș vine premier.

A venit tragedia din Colectiv. Inițial, toată lumea era șocată de amploarea tragediei. Au fost două zile groaznice, în care România și-a plâns morții. Nici gând să se iasă în stradă. Au urmat reproșurile la adresa oamenilor politici și ușor, ușor oamenii și-au adus aminte de Gabi Oprea, pe care încă erau nervoși pentru moartea polițistului Bogdan Gigină. Au picat Ponta, Oprea și Piedone.

Se iese în stradă. Valul îl mătură pe Victor Ponta. Am urmărit atent și discursul, atent ca ziaristul ăla care a văzut evoluția lui Ponta încă dinainte să devină lider al PSD. Pe vremea când Ponta era doar un politician promițător. Am urmărit discursul și acela parcă nu era Victor Ponta. Sau, mă rog, nu era Victor Ponta clasicul. În situații de genul ăsta, de obicei, Ponta este spășit, lasă capul jos. Acum, Ponta nu a lăsat capul jos. S-a lăudat, a ținut capul sus și a plecat ca un om forțat. A plecat precum controlul ăla care-ți spune că nu te mai lasă de data asta cu șpagă, că acum e altceva: ”N-am ce-i face, e de sus venită treaba”.

Cam așa a părut Victor Ponta. Strada și-a pierdut obiectivul. Cu scalpul celor trei la cingătoare, cei din Piață nu mai știu de un obiectiv clar. Parcă ar da jos și Parlamentul, dar de la TV li se tot spune că nu prea se poate. Iohannis, care până ieri îi admira și îi încuraja, nu a dat niciun semnal, nu a spus nimic de Parlament.

Să n-o lungesc prea mult, că am făcut destulă introducere. Nu e nimic rău în faptul că vine Cioloș prim-ministru, dar la ce mama dracului au mai stat oamenii ăia în stradă dacă jocurile erau făcute dinainte?

E un fel de: urlați voi, proștilor, că facem tot cum vrem noi. Și semnul că domnia lui Cioloș deja a început, a fost capul plecat al lui Dragnea, care, la ieșirea de la Cotroceni, a băgat picioarele în ea Coaliție și a spus că PSD e de acord cu Guvern tehnocrat.

Probabil că are și strada rostul ei, dar pe care nu și-l știe. E pisica de arătat partidelor. Iohannis vrea tehnocrat, iar dacă vreun partid zice altceva, va fi aruncat în Piață asemeni capului lui Moțoc. Și strada se va hrăni cu un PSD sau UNPR ca peștii piranha dintr-o vulpe cu capul tăiat.

Strada a jucat și joacă doar rolul de sperietoare. Și Iohannis? Păi Iohannis e pe mână cu ei, ba îi și conduce.

P.S. Singura grijă a păpușarilor este ca pisica să nu o ia razna și să facă altceva decât de a-și juca rolul de sperietoare.

sursa si foto: http://www.stirilocale24h.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .