.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Municipiul Cluj-Napoca a fost desemnat Capitala Europeana a Tineretului in 2015, datorita documentatiei care sustine investirea in tineret pentru o dezvoltare urbana sustenabila si responsabila, informeaza Mediafax. Titlul de Capitala Europeana de Tineret a fost acordat prima data in anul 2009 orasului Rotterdam, urmand apoi Torino, Anvers, Braga, Maribor si Salonic in 2014.

Potrivit site-ului site-ul youthforum.org, Cluj-Napoca a prezentat SHARE, un program puternic, clar, solid, diversificat si interesant.

“SHARE promoveaza impartirea spatiului, a culturii, a puterii, a muncii, a bucuriei, a viziunii si a valorilor europene comune, prin intermediul subiectelor ca avocatura, mobilitate, dialog structurat si informatii pentru tineri. Cu ajutorul unei focalizari pe dimensiunea europeana si cooperarea cu universitatile, societatea civila si partenerii locali, Cluj-Napoca se pregateste sa ofere consultanta permanenta in procesele legate de problemele tinerilor”, se arata in comunicatul youthforum.org.

Cluj-Napoca a depus in luna martie candodatura pentru titlul de Capitala Europeana a Tineretului. Farkas Andras, reprezentantul unui ONG care a castigat proiecte cu finantare europeana privind dezvoltarea locala si regionala, declara la acea vreme ca titlul va fi “un bun instrument pentru promovarea imaginii municipiului Cluj-Napoca”.

“Nu pornim de la zero, exista foarte multe programe pentru tineri in Cluj-Napoca. Trebuie doar o centralizare mai buna a proiectelor. Titlul de Capitala Europeana de Tineret este un instrument pentru promovarea imaginii Clujului in Europa si oferirea de perspective tinerilor ca sa traiasca la municipiu. Vom avea un portofoliu de proiecte cu activitati de voluntariat, sportive, schimburi de experienta, concerte, care sa se deruleze in 2015, o harta a locatiilor neconventionale unde pot fi organizate aceste activitati, cum sunt Gara CFR sau Aeroportul International Cluj-Napoca”, a spus Farkas Andras.

sursa si foto: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .