.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

world-health-organization-1000x400Încă o dată câştigă marile corporaţii farmaceutice!
Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă măsuri coercitive pentru a se face faţă neîncrederii în vaccinuri

De ce se apără tot timpul doar poziţia marilor corporaţii farmaceutice, şi niciodată nu se ţine cont de interesul cetăţeanului? Pentru că, să fim serioşi, cel mai mare beneficiar al acestor obligativităţi absurde de vaccinare sunt marile corporaţii farmaceutice, nu individul.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) deplânge „frica şi susceptibilitatea crescânde determinate de vaccinuri în întreaga lume, care antrenează o «ezitare» ce împinge anumite persoane să întârzie sau chiar să refuze o vaccinare sigură cu toate că este disponibilă”.

OMS propune să fie integrați responsabilii religioşi şi alţi lideri influenţi pentru promovarea vaccinurilor în comunităţile de oameni. OMS doreşte, de asemenea, să utilizeze mass-media pentru promovarea mesajelor sanitare, dar şi să faciliteze accesul la vaccinuri în statele lumii. Strategia sa poate consta în cele din urmă în decretarea vaccinării ca fiind obligatorie şi amendarea celor care sunt anti-vaccinuri.

Pentru început, OMS va publica o notă de sinteză asupra atenuării durerii de înţepare, pentru a-i linişti pe cei care vedeau în aceasta un obstacol în a se vaccina.

Vor urma țările și Ministerele Sănătății sfaturile OMS? Vor face obligatorii mai multe vaccinuri? Oamenii vor accepta să se lase vaccinaţi? Consiliile constituţionale vor da caracter constituţional obligativităţii vaccinării, acţiune care nu va fi precedată de o informare clară, loială şi adecvată asupra efectelor secundare ale vaccinurilor?

Agenţiile guvernamentale sunt văzute ca “salvatoare” ale omenirii, ci şi organizaţiile non-guvernamentale puternice (ONG). De exemplu, un ONG celebru este Greenpeace, care este văzută ca o organizaţie ecologică şi pacificatoare, dar puţin ştiu că, ea este finanţată din umbră şi manipulată de serviciile secrete ale unor mari puteri.

Centrul pentru Controlul Bolilor – implicat în campaniile de vaccinare, reprezentând astfel interesele oculte ale marilor corporaţii farmaceutice.

Oculta Mondială vrea să-i bage la închisoare pe părinţii care refuză să-şi vaccineze copiii! Până unde se poate ajunge cu această nebunie!?

America, ce aparţine de Oculta Mondială – USA Today – îndeamnă ca autorităţile să-i arunce în închisoare pe părinţii care nu-şi vaccinează copiii! Atunci, ziariştii de la acel cotidian solicitau pur şi simplu o prigoană împotriva părinţilor care refuză ca ai lor copii să se vaccineze.

În Franţa, deja părinţii pot face până la 2 ani închisoare dacă refuză să-şi trimită copiii la moarte!

Deşi au existat cazuri în care copiii şi bebeluşii au murit după vaccinare, autorităţile nu iau în considerare acest lucru şi vor să introducă CU ORICE PREŢ (chiar cu riscul morţii bebeluşilor) aceste vaccinuri.

Oare cât de tare o să se întindă coarda? O să fim băgaţi la închisoare dacă nu ne punem cip sub piele sau dacă nu mâncăm alimente cu E-uri!?

Băncile internaţionale şi corporaţiile multinaţionale controlează politica mondială.

Vaccinurile sunt facute din tot felul de enzime si alte porcarii,extrase de la animale si combinate cu tot felul de tulpini de virusi,chipurile,sa ne creeze noua imunitate! Oare mizeriile alea din vaccinuri,nu ne vor afecta pe parcurs sanatatea ?! Si toate astea,numai ca sa prospere industriile farmaceutice ale jidanilor masoni,pe care-i doare in cur daca traim sau murim.

Manipularea datelor realitatii de catre ditamai institutia mondiala sanitara – Organizatia Mondiala a Sanatatii, astfel incat sa iasa de o pandemie, in totalul dispret al informatiilor reale si al precedentului medical.
Achiesarea la aceasta pacaleala a guvernelor principalelor puteri mondiale si a administratiilor coloniilor lor de pe glob. Liderii politici decreteaza stare de urgenta sanitara, iau masurile cele mai severe de prevenire a “pandemiei”, lasa intentionat sa scape informatii despre posibilitatea instaurarii unor carantine monstruoase, a vaccinarii fortate, a folosirii armatei si tot felul de nazbatii grozave care trebuie sa aiba ca efect la popor configurarea semnalului – cu “gripa porcina” nu e de glumit! Si ei chiar nu glumesc (fiind evident si oameni cu totul lipsiti de simtul umorului…).
Mass-media perpetueaza mesajul, amplificandu-l la maxim asa cum numai ea poate sa o faca. Industria farmaceutica. Este elementul care o face, paradoxal, sa fie mult mai contestabila decat alte teme dar, in acelasi timp, sa iasa si basma curata din escrocherie. De ce? Pai, prin aportul vizibil si corupt al industriei farmaceutice la declararea pandemiei. In acelasi timp, prin supra-dimensionarea rolului jucat de Big Pharma, se scapa din vedere fondul escrocheriei, care consta in patternul manipularii descris mai sus.
Punerea in scena a fost si ea de zile mari: crearea efectului de imbulzeala, a sentimentului ca vaccinul trebuie facut ACUM, de indata, fara intarziere. Totul, evident, filmat in direct, cu intrebari telefonate de la ziaristi, cu teatrul penibil al vaccinarilor in direct al realizatorilor TV si cu raspunsuri invatate pe de rost. Intamplator (?!) acest lucru a fost o “pleasca “nesperata pentru televiziuni, care au putut relata toata ziua despre isteria maselor dornice de vaccin.
Esentialul manipularii, datorita faptului ca vaccinul este gratuit, sta in crearea acestei motivatii irationale de a alerga disperat la vaccinare (dupa cum au caracterizat comportamentul maselor chiar psihologii) bazata pe senzatia acuta ca s-ar putea sa pierzi trenul (deh, vaccinul gratuit nu inseamna si nelimitat).
Moartea publicitata a actorului Tecuceanu si imbulzeala disperata, alaturi de “eroismul” televizionat al echipei minune a dr. Cercel au constituit ingredientele “efectului cartof” in cazul romanesc. Lumea trebuia convinsa ca vaccinul este extrem de pretios si ca va trebui sa se bata pe locurile de coada de la spitale ca sa si-l faca… Apropo de eroism. Stirile patetice si hollywoodiene cu echipa de “salvatori” care si-au suflecat mainile sa ne salveze cu seringa fac parte si ele din acelasi arsenal butaforic al propagarii mitologiei “bunului expert” care te scapa cu viata din primejdie.
Stim insa ca lucrurile nu au ramas la acest nivel de joc cu emotiile si gandurile oamenilor. Isteria, de aceasta data chiar a oficialilor si a vociferatorilor de serviciu, a capatat proportii ingrijoratoare. Voci caznite cer mai putina democratie si multa cenzura. Se cere pedepsirea grupurilor de crestini care au informat despre pericolul vaccinarii. Turbat, cum singur se descria, un oficial ameninta medicii care refuza sa isi faca vaccinul ca le va desface contractul cu CAS, dandu-i afara din sistemul sanitar. Se preconizeaza inspectii la medicii de familie, ca sa se verifice in ce masura indeplinesc indicatiile de la centru si cum muncesc la realizarea planului “cincinal” de vaccinati.
Ce sa fie, ce sa fie cu aceasta agitatie paroxistica? Oare ce ascunde ea? Daca lumea chiar e acum convinsa, in majoritatea ei covarsitoare, ca trebuie sa se vaccineze, atunci apelurile isterice la pedepsirea vinovatilor fara de vina si turbarile oficiale trezesc mai mult suspiciunea si atrag atentia.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .