.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Într-un amplu text publicat de portalul WND, general-locotenentul Ion Mihai Pacepa descrie cu lux de amănunte o schemă amplă prin care serviciile secrete ale URSS au creat, controlat şi continuă astăzi să dirijeze terorismul islamic şi o serie de mişcări anti-americane din diverse ţări ale lumii

Potrivit lui Pacepa ultimul val de terorism din lume, inclusiv atacul asupra ambasadei americane din Libia și noile amenințări din partea Iranului, izbucnite aparent spontan ca reacție la filmul “Inocenţa musulmanilor” este opera unei reţele create şi dirijate de Kremlin.

“Chiar și președintele Libiei, Yousef El-Magariaf, a declarat că “fără îndoială”, atacul a fost “planificat”, subliniind că teroriștii au ales o “anumită dată pentru această demonstrație”, noteză generalul.

Asaisinarea diplomatului american, un omagiu lui Dzerjinski?!

Acesta scoate în evidenţă şi faptul că asasinarea ambasadorului american – 11 septembrie 2012 – a coincis cu o aniversare semnificativă – 125 de ani de la naşterea lui Feliks Dzerjinski, fondatorul KGB, rebotezat FSB, aniversare sărbătorită de Kremlin.

“Experiența mea îmi permite să afirm că atacurile musulmane asupra ambasadelor americane și asasinarea ambasadorului SUA în Libia, efectuate cu aruncătoare de grenade de producţie sovietică, cu arme Kalashnikov și cocktail-uri Molotov, sunt la fel de “spontane”, cum sunt paradele de 9 mai de la Moscova – și au aceieași organizatori”, afirmă Ion Mihai Pacepa.

Fost şef de securitate aduce câteva amănunte din trecutul său de general al securutăţii române.
“În anul 1972, am avut un mic dejun la Moscova, cu șeful KGB Yury Andropov. Kremlinul, mi-a spus el, a decis să transforme anti-semitismul arab într-o doctrină anti-americană pentru întreaga lume musulmană. Ideea a fost de a arăta şi demonstra că SUA este o ţară sionistă, finanțată cu bani evreiești și care se află sub controlul a “Consiliului Înțelepților Sionului” (epitet batjocoritor dat de KGB Congresului SUA)”, relatează Pacepa.

500 de agenţi români lucrau pentru Uniunea Sovietică în lumea islamică

“KGB-ul a aruncat milioane de dolari și mii de oameni pentru realizarea acestui proiect gigantic. Înainte de a părăsi România pentru totdeauna, în 1978, serviciul de spionaj român a trimis şi el aproximativ 500 de agenti sub acoperire în diverse țări islamice. Cei mai mulţi dintre ei erau clerici, ingineri, medici, profesori și instructori de artă. Potrivit unei estimări obţinute de la Moscova, în anul 1978 întregul bloc sovietic al serviciilor de securitate trimise circa 4.000 de astfel de agenţi pentru a influența lumea islamică.
Ce impact a avut acest efort? Nimeni nu poate spune cu siguranta, dar peste 20 de ani, prin efectul cumulativ al distribuţiei a milioane de traduceri arabe ale “Protocoalele Înțelepților Sionului” în lumea islamică și înfăţişând Statele Unite, ca pe un surogat criminal sionist au rezultat: atacul din 1979 asupra ambasadei SUA din Teheran, bombardarea în 1983 a bazei US Marine în Beirut, atacul din 1993 la World Trade Center din New York, distrugerea în 1998 a ambasadelor SUA din Kenya și Tanzania, precum și atucurile teroriste din 11 septembrie 2001 din SUA, care a ucis aproape 3.000 de americani”, menţionează Pacepa.

Potrivit generalului evenimentele de ultimă oră şi o serie de acţiuni ale Rusiei arată că ne aflăm într-un nou “război rece”, iar SUA ar trebui să-şi revizuiască radical politica externă, care să fie una mai realistă.

sursa si foto: Adevarul

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .