.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Băncile mici şi cele medii cu acţionari greci acceptă uşor să negocieze dobânzile la depozite, dacă aveţi sume consistente, dar nici băncile mari nu v-ar refuza. Câştigul creşte şi cu 30% din cel standard.

Cu sau fără conturi de private banking, cu sau fără istoric bancar, orice român care are în buzunar o sumă mai consistentă poate obţine dobânzi cu mult peste oferta-standard dacă încearcă să negocieze cu băncile. Am constatat-o la faţa locului. Povestea noastră? Am vândut recent o locuinţă şi avem la dispoziţie 50.000 de euro pe care vrem să îi depunem în cele mai avantajoase condiţii la o bancă locală. Ţintele noastre? Aproape toate băncile din România. Concluzia? Băncile de nivel mediu cu acţionari greci, dar şi instituţiile de credit din a doua jumătate a clasamentului acceptă să ofere dobânzi peste cele standard fără să fie nevoie de prea multe demersuri. Nici „giganţii“ nu ne-au refuzat direct, însă au încercat să ne ofere soluţii de economisire mai complexe care, în anumite cazuri, presupun şi deschiderea unui cont  premium banking. Un cont deschis dinainte la banca respectivă şi un  minim istoric de tranzacţionare prin acel cont constituie un avantaj, la fel cum aplicarea pentru serviciul de internet banking poate creşte dobânda cu până la un punct procentual.

 Comportamentul băncilor locale arată, printre altele, că nevoia de lichidităţi este încă prezentă pe piaţa locală, în ciuda scăderilor repetate ale dobânzii BNR şi în ciuda promisiunilor grupurilor internaţionale de a-şi păstra expunerea pe ţara noastră. Pentru cei care vor să economisească şi care au această posibilitate, s-ar putea să nu fie un lucru tocmai rău. Chiar şi fără negociere, dobânzile oferite de bănci pentru economiile românilor se menţin la un nivel destul de ridicat şi se apropie de 6,5% în medie la lei şi de 3,5% pentru euro.

 „Dar cât v-au oferit alte bănci?“

Din comportamentul consilierilor din front office ai băncilor de talie medie cu acţionari greci, am înţeles că „negocierea“  face parte dintr-o rutină stabilită la nivel de bancă. La Piraeus, de exemplu, unde am obţinut şi cea mai bună dobândă, lucrurile au decurs foarte simplu. Fără a mai fi nevoie de sfatul sau aprobarea directorului de sucursală sau al altui superior, consiliera a făcut demersurile pentru a obţine o ofertă mai bună decât cea standard. „Aveţi 50.000 de euro cash? Imediat să văd ce pot obţine de la trezorerie“, ne spune o angajată de la Piraeus. Întrebaţi direct cât am obţinut de la alte bănci, vine imediat şi răspunsul: „Nu cred că este o problemă să vă dăm ceva mai mult“. Obţinem o dobândă de 8,5% pentru un depozit pe 6 luni  în lei, faţă de 7% cât este oferta-standard, dar şi promisiunea că „dacă faceţi schimbul valutar tot la noi, la suma asta vă putem da şi un curs mai bun decât cel afişat. Cred că 4,31 lei pe euro se poate“. Panoul electronic arată un curs de schimb de 4,29 lei pentru un euro. Oferta este valabilă 48 de ore.  Citiți mai departe pe capital.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .