.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

2016_04_12_cia_rsz_crpAgenţi secreţi din mai multe ţări, inclusiv intermediari ai CIA, aparent au folosit serviciile firmei de avocatură Mossack Fonseca pentru a-şi ascunde planurile.

Ziarul german Sueddeutsche Zeitung a raportat marţi că “agenţi secreţi şi informatorii lor au folosit serviciile firmei de avocatură” şi au deschis companii paravan pentru a-şi ascunde activităţile. “Printre ei sunt intermediari apropiaţi ai CIA”, a raportat ziarul.

Ziarul din München a obţinut 11,5 milioane de documente ale firmei de avocatură panameze Mossack Fonseca şi le-a distribuit prin Internaţional Consortium unui grup de 100 de organizaţii media. Documentele detaliază informaţii financiare sensibile privind numeroşi politicieni de top din lume, artişti sau staruri din lumea sportului.

Marţi, ziarul german a raportat că printre clienţii Mossack Fonseca s-au numărat şi “câţiva jucători” în scandalul Iran – Contra din anii 1980, când oficiali de rang înalt americani au facilitat vânzări secrete de arme către Iran în încercarea de a asigura eliberarea ostaticilor americani şi pentru a finanţa rebelii Contra din Nicaragua.

Panama Papers mai dezvăluie, de asemenea, faptul că “actuali sau foşti oficiali de rang înalt în cadrul serviciilor secrete din cel puţin trei ţări, Arabia Saudită, Columbia şi Rwanda” sunt menţionaţi printre clienţii companiei, a susţinut ziarul german.

Printre aceştia sunt Sheikh Kamal Adham, fostul şef al serviciului saudit de informaţii, care a murit în 1999. Adham “a fost în anii 1970 unul dintre intermediarii cheie ai CIA” în Orientul Mijlociu mai susţine Sueddeutsche Zeitung.

Scandalul panamez, care a ajuns în centrul atenţiei publice în 3 aprilie, a aruncat lumină asupra modului în care unii dintre cei mai bogaţi şi puternici oameni ai lumii au folosit companii offshore pentru a-şi ascunde activele. Ca urmare a dezvăluirilor, premierul islandez Sigmundur David Gunnlaugsson a demisionat din postul său. De asemenea, alţi lideri ai lumii sunt implicaţi, printre ei numărându-se premierul britanic David Cameron care a dezvăluit că a moştenit un fond offshore creat de tatăl său.

De asemenea, liderul chinez Xi Jinping, membrii Comitetului Permanent al Biroului Politic Liu Yunshan şi Zhang Gaoli, fostul vicepreşedinte chinez Zeng Qinghong şi alţi câţiva membri de Partid au membri de familie sau rude care au achiziţionat companii offshore prin firma de avocatură panameză Mossack Fonseca. Firma ajută viitorii clienţi să creeze companii paravan offshore pentru afaceri potenţial ilegale. CIJI, împreună cu alte câteva zeci de entităţi media, au analizat documentele divulgate în 2015 ale firmei panameze de avocatură.

Mai mult, documentele divulgate menţionează membri ai cercului de apropiaţi ai lui Putin, care aparent ar fi implicaţi într-o presupusă schemă pentru spălarea a 2 miliarde USD. În plus, documentele divulgate îl identifică pe Serghei Roldugin, muzician şi prieten apropiat al preşedintelui rus, ca proprietar al mai multor companii offshore care au ajutat la canalizarea fondurilor înapoi în Rusia.

sursa si foto: http://epochtimes-romania.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .