.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Peste 1.500 de militari si tehnica militara apartinand MApN, MAI, SRI si SPP vor participa joi, incepand cu ora 11.00, la Parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in Piata Arcului de Triumf din Bucuresti, se arata intr-un comunicat al MApN.

Tot in Bucuresti vor avea loc, in aceeasi zi, la ora 08.00, ceremonii militare de depuneri de coroane si jerbe de flori la Monumentul Eroilor militari romani cazuti la datorie, amplasat in fata Palatului National al Copiilor din Parcul Tineretului, si la Mormantul Ostasului Necunoscut din Parcul Carol I.

Incepand cu ora 17.40, in Piata Tricolorului din fata Palatului Cercului Militar National, va avea loc un ceremonial militar si un concert de cantece ostasesti, urmat de retragerea cu torte a militarilor din Regimentul 30 Garda “Mihai Viteazul” pe itinerariul Palatul Cercului Militar National, Bulevardul Regina Elisabeta, Piata Operei, Piata Leu, Bulevardul General Vasile Milea.

* Intre orele 17.00 – 19.00, va avea loc retragerea cu torte pe traseul Palatul Cercului Militar – Bdul Regina Elisabeta – Piata Operei – Bdul Eroilor Sanitari – Bdul Eroilor – str. Gheorghe Marinescu – Sos. Cotroceni – Piata Leu – Bdul Vasile Milea – sediul Regimentului 30 Garda si Protocol ”Mihai Viteazul”, informeaza Jandarmeria, potrivit Agerpres.

Drapelul national va fi arborat in toate institutiile militare din tara, iar la bordul navelor maritime si fluviale militare se va ridica Marele Pavoaz.

Restrictii rutiere

Circulatia autovehiculelor in zona adiacenta Arcului de Triumf se va face (atat in data de 27.11.2011, cat si in data de 01.12.2011), dupa cum urmeaza:

* intre orele 05:00 – 15:00, va fi restrictionata circulatia pe axul central al Sos. P. Kiseleff si banda I de circulatie, pe tronsonul cuprins intre Piata Presei Libere si Piata Arcului de Triumf, dinspre Piata Presei Libere catre Piata Arcul de Triumf, precum si banda III de circulatie pe Sos. Bucuresti – Ploiesti (dinspre Fantana Miorita catre Piata Presei Libere);
* intre orele 09:00 – 15:00, va fi inchisa total circulatia pe Sos. Kiseleff si pe strazile adiacente, intre Piata Presei Libere si Piata Victoriei, pe Str. Alexandru Constantinescu, intre Piata Arcului de Triumf si Bd. Marasti, pe Bd. Alexandru Averescu, intre Piata Arcului de Triumf si Bd. Marasti si pe Bd. Maresal Constantin Prezan, intre Piata Arcului de Triumf si Piata Charles de Gaulle. Totodata, va fi restrictionat temporar traficul rutier pe Str. Arhitect Ion Mincu.
* De asemenea, la data de 01.12.2011, intre orele 17:00 – 19:00, cu ocazia desfasurarii ceremoniei “Retragere cu torte”, va fi restrictionata circulatia pe banda I si banda II pe traseul: Palatul Cercului Militar – Bd. Regina Elisabeta – Bd. Mihail Kogalniceanu – Piata Operei – Bd. Eroii Sanitari – Bd. Eroilor – Str. Gh. Marinescu – Sos. Cotroceni – Bd. Iuliu Maniu – Bd. Vasile Milea – sediul Regimentului 30 Garda.

Stirea originala in continuare: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .