.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Parlamentul nu mai poate funcţiona normal, după ce reprezentanţii opoziţiei au anunţat că au declanşat grevă parlamentară (dar îşi păstrează toate beneficiile) iar cei ai puterii chiulesc masiv (de asemenea, cu păstrarea beneficiilor). USL a intrat în grevă parlamentară iar liderii coaliţiei au decis ca parlamentarii PSD şi PNL să nu participe la lucrările plenului Parlamentului, la lucrările comisiilor şi la cele ale Birourilor Permanente, anunţă ZIUA VECHE.

Preşedintele de onoare al PSD Ion Iliescu, citat de RING, a declarat că noţiunea de grevă parlamentară este discutabilă, apreciind că activitatea în Parlament este un instrument al luptei politice. „Ce e aia grevă parlamentară? Nu se părăseşte câmpul de luptă în acest fel“, a mai declarat fostul preşedinte al României.

Protestul parlamentar, aminteşte ADEVĂRUL, urmăreşte schimbarea Guvernului şi declanşarea alegerilor anticipate. Parlamentarii USL au votat propunerea avansată de preşedintele PSD, Victor Ponta, potrivit căreia nu vor folosi în scop personal niciun drept bănesc rezultat în perioada protestului parlamentar, banii respectivi urmând a fi „îndreptaţi” către o direcţie „văduvită” de Guvern.

NAŢIONAL constată însă că pe lângă faptul că au rămas cu indemnizaţia de bază în cont, plus toate celelalte sume menite să le asigure confortul, „greviştii“ au găsit o metodă să-şi încaseze şi indemnizaţiile de şedinţă. Astfel, deşi se află în plin boicot, parlamentarii USL vor semna lista de prezenţă (de acolo vine indemnizaţia) şi vor pierde cinci minute din timpul lor preţios atât în sala de plen, cât şi pe la lucrările comisiilor.

Însă greva parlamentară va duce, după cum afirmă ADEVĂRUL, la blocarea lucrărilor la şapte din cele 16 comisii ale Senatului. În aceste comisii, Opoziţia are mai mulţi senatori decât Puterea, şi în absenţa senatorilor PSD şi PNL nu va exista cvorum. Şi în timp ce opoziţia se gândeşte cum să-şi conserve cât mai mult din drepturi chiar dacă va absenta de la lucrări, puterea caută soluţii pentru a depăşi impasul creat. Practic, susţine ROMÂNIA LIBERĂ, Senatul este pus pe butuci, iar în Cameră va fi nevoie de mobilizare maximă.

Stirea in continuare: Ziare.ro

Foto: Ziare.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .