.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

124278-e1440956107868Partidul Fidesz, condus de premierul conservator ungar Viktor Orban, consideră că pentru tragedia produsă joi în Austria, unde 71 de refugiați au fost găsiți morți într-un camion frigorific abandonat, sunt responsabili liderii Uniunii Europene, a căror politică încurajează de fapt imigrația ilegală, transmit agențiile EFE și MTI.

“Am ajuns în punctul în care oameni trebuie să moară din cauza politicii iresponsabile a Bruxelles-ului”, se arată într-o declarație difuzată vineri de grupul parlamentar Fidesz din Parlamentul de la Budapesta.

În text se avertizează că “valul de imigrație ilegală amenință întreaga Europă cu o explozie”, în timp ce politicile europene “iresponsabile nu fac decât să încurajeze imigranții să lase totul în urmă pentru promisiunea unei vieți mai bune”, motivul care îi determină să vină în Europa.

“Țările din Europa Centrală și de Est, care abia au ieșit din criza economică, nu își pot permite să cadă victime politicilor greșite ale Bruxelles-ului”, se mai arată în declarația ce solicită legislativului ungar să ceară liderilor europeni să ia măsuri pentru a proteja continentul european și cetățenii europeni, în contextul situației create de afluxul de refugiați, potrivit Agerpres.

Cetățenii Ungariei nu pot permite imigranților ilegali să le amenințe locurile de muncă și siguranța socială’, se subliniază în text. De asemenea, deputații Fidesz cer executivului de la Budapesta să asigure protecția granițelor Ungariei prin toate mijloacele posibile.

 

SURSA  si foto : http://www.activenews.ro/externe/\

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .