.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

646x404 (1)Paula Seling şi Ovi s-au calificat în finala Eurovision 2014. Reprezentanţii României au interpretat impecabil piesa „Miracle“ şi au mers în etapa următoare a competiţiei, alături de Elveţia, Slovenia, Polonia, Norvegia, Finlanda, Grecia, Malta, Belarus şi Austria.

Show-ul din această aseară ne-a ieşit cel mai bine, a fost mult mai bine decât tot ce am repetat până acum. Suntem în grafic. Abia aşteptăm să vină finala, ca să trăim «Miacolul»“, a declarat Ovi în exclusivitate pentru „Adevărul“.  Paula Seling şi Ovi vor evolua în prima jumătate a finalei din 10 mai, potrivit tragerii la sorţi care a avut loc imediat după show.  Cele zece ţări calificate în urma semifinalei, au fost anunţate în ordine aleatorie, clasamentul urmând să fie făcut public imediat după finala din 10 mai.  Reprezentanţii noştri au intrat ultimii în concurs, cu numărul 15, însă au încheiat semifinala cu o prestaţie în forţă, în care partea vocală şi show-ul s-au îmbinat perfect. Cei doi cântăreţi au urcat pe scenă în timp ce publicul scanda numele Paulei. Deşi emoţiile s-au putut citi pe chipul ei, prestaţia vocală a fost impecabilă. Decupajele televiziunii daneze, efectele pirotehnice, holograma aproape reală şi pianul circular luminat au întregit show-ul României.  „După 10 luni de muncă intensă, a venit şi ziua în care vom cânta şi prezenta piesa noastră, „Miracle“, pe scena din Copenhaga. Suntem pregătiţi, suntem entuziaşti şi gata să arătăm Europei că suntem un duet care are experienţă de scenă şi nu am revenit în competiţia Eurovision de anul acesta doar să mai bifăm o apariţie în acest concurs. Ne dorim chiar să scriem istorie pentru România“, declara Ovi înainte de finală. Muntenegru, Ungaria, Rusia, Armenia, Azerbaidjan, San Marino, Ucraina, Suedia, Olanda şi Islanda sunt cele zece state calificate din prima semifinală.   În finala din 10 mai participă cele 20 de state calificate din cele două semifinale, dar şi Danemarca, actuala deţinătoare a trofeului, şi cele cinci ţări mari plătitoare: Marea Britanie, Spania, Franţa, Italia şi Germania. Cele mai importante momente în ordine cronologică: Prima ţară în cea de-a doua semifinală a fost Malta, prin trupa Firelight, cu piesa „Coming Home“.  Richard, solistul trupei, a fost apreciat de Simon Cowell, după ce a participat la „X Factor“, în Marea Britanie. FOTOGRAFII EBU/eurovision.tv În semifinala cu numărul doi a intrat apoi Israel. Mei Finegold, cu piesa „Same Heart“, a ridicat sala din Copenhaga în picioare, jocul de lumini completând perfect reprezenaţia sa. Solista a vrut de mică să fie artistă, iar în 2009 a obţinut locul trei în concursul „A Star is Born“. Clipul a fost filmat la Marea Moartă. Norvegia l-a trimis pe Carl Espen în concursul din 2014. Piesa „Silent Storm“ a fost scrisă de verişoara lui Carl. El este o fire calmă captivă sub o mască de viking. Clipul a fost filmat într-un vechi atelier de lângă ocean. The Shin and Mariko este o trupă formată în Germania care combină mai multe genuri, iar în această seară reprezintă Georgia la Eurovision. Cântecul „Three Minutes to Earth“ abordează tema unei călătorii de trei minute pe Pământ.

Donatan este un hip-hopper polonez de succes, iar Cleo este o cantautoare de renume, ambii reprezentaţi ai Poloniei. Donatan nu apare fără ochelari în public şi nici fără şapca pe care are imprimat un vers din piesa lor, „My Słowianie – We Are Slavic“.

Conchita Wurst a visat întotdeauna la o carieră în showbiz. Are 25 de ani şi a apărut sub acest nume în 2011. O inspiră lucrurile bune, părinţii şi cântăreaţa Cher. Consideră Eurovisionul un eveniment în care ura nu are ce căuta, fiind, de altfel, una dintre scenele unde dorea să apară. Ea a cântat „Rise Like a Pheonix“, reprezentând Austria.

Se spune că Vilija Matačiūnaitė nu a plâns la naştere, ci a cântat.  A scris textul piesei când era la Londra, pe un ritm raggae. Experienţa ei poate să fie asemuită vinului, care devine mai bună odată cu timpul. Artista a reprezentat Lituania, cu piesa „Attention“.

sursa si foto in continuare: Adevarul

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .