.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Tot mai mulţi tineri au devenit utilizatori ai internetului. Grav este faptul că aceştia nu îl folosesc numai pentru a se documenta, ci şi pentru a socializa. Nu de puţine ori au fost cazuri în care un adolescent nu a mai putut fi dezlipit din faţa calculatorului, iar odată cu trecerea timpului contactele directe cu alţi oameni au dispărut.

Site-urile precum  Hi 5, Netlog sau Facebook produc un fenomen de izolare în rândul adolescenţilor, în timp fiind afectaţi pentru că îşi ghidează interacţiunea cu alte persoane numai prin intermediul internetului.

Acest fenomen a fost observat în ultimii ani şi de către părinţi şi profesori, care spun că tinerii au rupt orice tip de comunicare cu aceştia din cauza prietenilor virtuali. „Fiica mea are 16 ani şi înainte să decopere site-urile cu prieteni, avea o viaţă socială foarte activă, ieşea cu prietenii la plimbare, la petreceri. De aproape un an, petrece mult timp în faţa calculatorului şi sunt îngrijorată pentru că nu mi se pare normal să vorbească cu nişte necunoscuţi despre viaţa ei, iar cu mine să nu mai schimbe niciun cuvânt”, ne-a spus Ioana Davidescu, o mamă de 40 de ani. La rândul lor medicii consideră că dependenţa de computer poate fi combătută doar cu ajutorul părinţilor. „Adolescenţii au nevoie de comunicare, nu de cunoştinţe virtuale pentru că s-a ajuns să se dezvolte un sistem de comunicare rupt de realitate. Părinţii trebuie să îşi găsească timpul necesar instruirii sufleteşti cu copiii şi în acest mod le lasă cât mai puţin timp pentru a sta pe astfel de site-uri”, ne-a declarat Maria Cristache, medic psihiatru.  Sursa: adevarul.ro

Odată cu trecerea timpului, acest tip de site-uri pot duce la izolarea definitivă de ceilalţi din jur, iar adolescenţii rămân rupţi de lumea reală. Totodată, lipsa de comunicare poate crea şi probleme psihice. Însă în ciuda acestor avertismente, adolescenţii continuă să acceseze din ce în ce mai multe site-uri de acest gen sau să umple sălile de internet.Aproape 40% dintre americani îşi petrec mai multă vreme socializând pe internet decât în viaţa reală, se arată într-un studiu realizat de serviciul Badoo.com.

Aproape un sfert dintre americani spun că au pierdut momente importante din viaţă pentru că erau prea preocupaţi să le împărtăşească pe reţelele sociale. Mai mult, aproape 20% dintre americani preferă să comunice cu ajutorul reţelelor sociale sau a SMS-urilor decât să vorbească la telefon sau faţă în faţă, scrie mashable.com.

Mai mult, unul din trei americani sunt de părere că au mai multe şanse să întâlnească pe cineva online decât în viaţa reală, în timp ce 24% dintre ei spun că acceptă cereri virtuale de prietenie de la persoane pe care nici nu le cunosc, nici nu le plac.  Sursa: realitatea.net

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .