.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

media-147714059689417600Peste 10.000 români au ieşit sâmbătă pe străzile din Oradea şi Satu Mare, pentru a susţine familia tradiţională. Oamenii au cerut organizarea referendumului pentru care Coaliţia pentru Familie a depus la Parlament 3 milioane de semnături, cu scopul definirii clare în Constituţie a familiei ca uniune între un bărbat şi o femeie. Factorul declanşator a fost declaraţia preşedintelui Iohannis cu privire la demersul Coaliţiei. Şeful statului nu a fost uitat de participanţi, care au ţinut să-i transmisă că nu sunt “fanatici religioşi”.

Aproximativ 10.000 de oameni s-au strâns sâmbătă înainte de prânz în Piaţa Unirii din Oradea, pentru a cere modificarea Constituţiei. Alături de aceştia a fost şi familia Bodnariu, devenită cunoscută după lupta cu sistemul norvegian de protecţie a copilului.

Echipaţi cu umbrele colorate şi pancarte care transmiteau mesajul Coaliţiei pentru Familie (“3 milioane de voci! Un strigăt firesc menit să protejeze firescul”), care a organizat mitingul, iar unii chiar purtând pe braţe panglici tricolore, oameni de toate vârstele şi confesiunile, inclusiv copii, au luat parte la eveniment, în ciuda ploii.

Manifestarea a început la 11 fix, cu rugăciunea “Tatăl Nostru”, rostită la îndemnarea moderatorului evenimentului, directorul Radio Vocea Evangheliei, Daniel Burtic, potrivit ebihoreanul.ro.

Majoritatea discursurilor s-au concentrat pe faptul că întâlnirea nu a fost organizată “împotriva cuiva”, nici “anti gay”, ci pentru a “susţine” convingerile participanţilor. Însufleţită de mesajele cu caracter religios de pe scenă şi de urări precum “Dumnezeu să binecuvânteze România”, mulţimea a aprobat fiecare discurs.

La întâlnire au luat cuvântul episcopul ortodox Sofronie Drincec, şi cel romano-catolic, László Böcskei, preşedintele Senatului Universităţii din Oradea, Sorin Curilă, în calitate de preşedinte al Asociaţia Părinţi pentru Ora de Religie, dar şi familia Bodnariu.

Câteva sute de persoane au participat sâmbătă, şi în centrul municipiului Satu Mare, la un miting de susținere a modificării Constituției, în sensul definirii familiei ca fiind căsătoria dintre un bărbat și o femeie. Reprezentantul “Coaliției pentru Familie” la Satu Mare, preotul baptist Mihai Micula, a declarat că toate cultele creștine susțin această modificare a articolului 48 din Constituția României pe tema familiei. Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a declarat că în mandatul său de deputat a fost promovat un proiect de modificare a Constituției, dar că această inițiativă s-a împotmolit. De asemenea, deputatul Romeo Nicoară a promis că va susține această modificare în Parlament.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .