.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

images“Nu Corporaţia face legislaţia!”, “DEMISIA!”

UPDATE: În Piaţa Universităţii din Bucureşti o parte din protestatari au instalat corturi şi au rămas în zonă până după ora 2.00 AM.

La Cluj, Bucureşti, Timişoara, Roşia Montană, Sibiu, Alba Iulia, Târgu Mureş, Bistriţa, Craiova etc. (în mai mult de 20 de localităţi din ţară şi alte peste 20 din străinătate), peste 15.000 de cetăţeni români au protestat împotriva proiectului de la Roşia Montană şi a legii speciale pe care Guvernul Ponta a promovat-o în Parlament pe această temă (estimarea e una preliminară, din câte informaţii am reuşit să strâng din cele peste 40 de localităţi). În Bârlad şi comuna Banca din Vaslui s-a ieşit împotriva gazelor de şist. Cei mai mulţi protestari s-au adunat la Cluj (peste 5.000 – estimare făcută de către forţele de ordine şi de care vă puteţi convinge şi în înregistrările video de mai jos) şi Bucureşti. Printre cei de la Cluj s-a numărat şi Oana Boc, soţia fostului premier şi actual primar al Clujului, Emil Boc. Într-un interviu acordat colegei Maria Ilinca Man, de la Ora de Cluj, Oana Boc spune că este primul protest la care participă, dar că va veni şi la altele organizate împotriva proiectului de la Roşia Montană (vezi video, mai jos).

La Bucureşti, estimările presei variază între 2-4000 de participanţi. Cei pe care i-am sunat mi-au prezentat alte cifre (iar înregistrările video par să le dea dreptate). “Am fost în Piaţa Universităţii anul trecut, când aici erau 2000 sau 4000 de oameni. Ce a fost azi acolo şi pe bulevard până la Guvern şi înapoi depăşeşte cu mult ca număr şi ca energie tot ce am văzut până acum. Ceea ce am remarcat şi m-a bucurat enorm a fost că multe familii au venit împreună cu copiii lor în stradă şi au rămas neclintiţi. Lumea a înţeles că proiectul minier nu este unul pentru viitorul României! Presa şi-a permis nu doar să avanseze cifre eronate dar şi să denatureze mesajul oamenilor. Ar fi fost momentul în care şi-ar fi putut spăla păcatele din iarna trecută, dar nu a făcut-o! Şi teamă îmi e că toată această presă va cădea odată cu liderii politici împotriva cărora le este teama să cuvânte!”, mi-a declarat Claudia Apostol, activist în Campania „Salvaţi Roşia Montană!”, participantă la protest.

Şi la Cluj au fost părinţi cu copii, persoane de cele mai diferite vârste şi profesii. Şi pot depune mărturie că au fost mult mai mulţi decât la protestele de anul trecut. „Nu Corporaţia face legislaţia!”, „Trădarea de ţară, în aur se măsoară!”, „Demisia! Demisia!”, „Toate partidele fură prin rotaţie”, „Ale! Ale! Ale! Ale! S-a dat şpagă barosană pentru Roşia Montană!” au fost printre scandările preferate.

În privinţa prestaţiei presei (îndeosebi a telviziunilor şi presei centrale) voi reveni. Cu o scurtă referire despre o declaraţie pe care, un prieten mi-a spus că a făcut-o Ioan Mircea Pascu la „Realitatea TV”. Conform acestuia, ţinând cont de dimensiunea protestelor, trebuie ca în spate să fi fost ceva „agenturi străine”. E, pur şi simplu, un compliment care vorbeşte de la sine despre amploarea protestelor. Iar după ce Ponta, Guvernul şi parlamentarii vor primii rapoartele „serviciilor” şi vor afla că nu „agenturile străine” sunt cele care i-au scos pe oameni în stradă, pooate se mai gândesc ce fac cu legea asta aberantă. Şi cu Roşia Montană.

sursa si foto: Voxpublica

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .