.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Peste 9.400 de locuri de muncă sunt disponibile, la nivel naţional, în perioada 30 august – 5 septembrie, cele mai multe fiind în Capitală şi în judeţele Cluj, Iaşi, Hunedoara, Timiş, Sibiu, Tulcea şi Vaslui, informează Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).

Potrivit datelor centralizate de ANOFM, în total sunt disponibile 9.418 locuri de muncă.

Cele mai multe oferte de muncă sunt înregistrate în Capitală (653) şi în judeţele Cluj (1.649), Iaşi (706), Hunedoara (363), Timiş (336), Sibiu (328), Tulcea (309), Vaslui (290), Vâlcea (286), Braşov (264), Călăraşi (257), Constanţa (246), Harghita (245) şi Mureş (205).

Judeţele cu cele mai puţine locuri de muncă vacante sunt Caraş Severin (16), Galaţi (28), Bacău (33), Suceava (49), Ialomiţa (56), Botoşani (74), Sălaj şi Olt (câte 81), Mehedinţi (85), Buzău (90), Vrancea (91) şi Giurgiu (99).

La nivel naţional, pentru persoanele cu studii superioare sunt înregistrate 1.031 de locuri de muncă, cele mai multe pentru meseriile de inginer, subinginer şi programator (123), asistent medical generalist (49), consilier financiar-bancar (17), consultant în informatică (14), reprezentant medical (12), director vânzări (11) şi manager (10).

Pentru studii medii, profesionale şi lucrători necalificaţi sunt disponibile 8.387 locuri de muncă, cele mai multe pentru confecţioner-asamblor articole din textile (605), muncitor necalificat în industria confecţiilor (467), operator confecţioner industrial îmbrăcăminte din ţesături, tricotaje, materiale sintetice (304), şofer autocamion/maşină de mare tonaj (241), lucrător comercial (221), muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli zidărie, plăci mozaic, faianţă, gresie, parchet (197) şi vânzător (191).

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau de reşedinţă sau pot accesa adresa de internet http://lmv.anofm.ro/index_lmv.php .

Sursa si foto: Mediafax

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .