.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Un grup de refugiati, format in mare parte din copii si femei, protesteaza impotriva autoritatilor maghiare, pe autostrada care leaga Belgradul de Budapesta, in dreptul localitatii Horgos, loc in care sunt opriti de gardul ridicat pentru a opri intrarea lor ilegal pe teritoriul Ungariei, miercuri, 16 septembrie 2015. Refugiatii au scandat minute in sir numele cancelarului Merkel precum si indemnuri catre autoritatile maghiare de a deschide portile care le blocheaza drumul spre Germania. ADRIAN PICLISAN / MEDIAFAX FOTO

Un grup de refugiati, format in mare parte din copii si femei, protesteaza impotriva autoritatilor maghiare, pe autostrada care leaga Belgradul de Budapesta, in dreptul localitatii Horgos, loc in care sunt opriti de gardul ridicat pentru a opri intrarea lor ilegal pe teritoriul Ungariei, miercuri, 16 septembrie 2015. Refugiatii au scandat minute in sir numele cancelarului Merkel precum si indemnuri catre autoritatile maghiare de a deschide portile care le blocheaza drumul spre Germania. ADRIAN PICLISAN / MEDIAFAX FOTO

Cele 28 de state membre UE au convenit, duminică seară, în privinţa închiderii rutei balcanice în cazul imigranţilor clandestini, promiţând să ofere sprijin “maxim” Greciei în gestionarea crizei, anunţă Le Figaro, citând un document care urmează să fie prezentat luni, la summitul UE-Turcia.

“Fluxul de imigranţi clandestini care se deplasează de-a lungul statelor din vestul Balcanilor a ajuns la final: această rută este închisă, din nefericire”, se arată în proiectul care va fi prezentat luni după-amiază în cadrul summitului UE-Turcia de la Bruxelles.

“UE va susţine Grecia în acest moment dificil şi va face maximumul posibil pentru a ajuta statul să gestioneze situaţia”, se precizează în documentul agreeat de cele 28 de state membre şi consultat de publicaţia Le Figaro

Liderii statelor UE se întâlnesc luni la Bruxelles pentru a analiza acordul stabilit cu Turcia la finalul anului trecut în privinţa reducerii numărului de imigranţi din Europa. Turcia a acceptat în schimbul unei sume de trei milioane de euro să reţină imigranţii din ţară, unde se află deja peste două milioane de refugiaţi. Cei mai mulţi imigranţi care ajung în Grecia, principala poartă de intrare în UE, provin din Turcia, după ce traversează Marea Mediterană.

Dar numărul de imigranţi a înregistrat scăderi prea mici în ultimele luni, parţial şi din cauza temperaturilor scăzute, ceea ce a impus reevaluarea înţelegerii încheiate cu Turcia.

În Grecia, care ar putea să se confrunte cu o criză umanitară majoră după cum au avertizat oficialii greci, se află zeci de mii de imigranţi blocaţi, care nu pot trece frontiera pentru a ajunge în Macedonia, care a impus restricţii privind accesul imigranţilor pe teritoriul ţării în încercarea de a reduce fluxul acestora.

Peste 131.000 de imigranţi au sosit în Europa în primele două luni ale anului, mai mult decât în prima jumătate a anului trecut, potrivit ONU.

Macedonia impune restricţii suplimentare la frontiera cu Grecia

Macedonia a introdus, duminică, măsuri suplimentare la frontiera cu Grecia, permiţând doar tranzitul refugiaţilor care vin din zone unde în mod clar este război, afirmă oficiali greci citaţi de site-ul agenţiei AP.

Spre exemplu, conform autorităţilor elene, Macedonia permite trecerea refugiaţilor din regiunea siriană Alep, dar nu a celor care locuiesc în Damasc (Siria) sau în Bagdad (Irak).

În urmă cu două săptămâni, Macedonia a impus alte restricţii la frontiera cu Grecia, permiţând doar trecerea refugiaţilor din Siria şi Irak.

Din cauza restricţiilor, 13.000-14.000 de imigranţi extracomunitari care încearcă să ajungă în Occident sunt blocaţi în nordul Grceiei.

Austria nu va mai primi refugiaţi pe baza sistemului de cote stabilit de Uniunea Europeană -ministru

Austria nu vrea să participe la sistemul de distribuire a refugiaţilor propus de Uniunea Europeană, afirmă ministrul austriac al Apărării, Hans Peter Doskozil, citat de ziarul Oesterreich, informează site-ul agenţiei Reuters.

“Noi avem deja partea leului…, pentru că primim 37.500 de solicitanţi de azil doar anul acesta. Acum, este şi rândul altora. De ce ar trebui Austria să ia refugiaţi din Grecia?! Acest lucru ar transmite un semnal greşit”, a declarat Hans Peter Doskozil.

Austria, care are 8,5 milioane de locuitori, a primit 90.000 de solicitări de azil în cursul anului în 2015.

Cancelarul Austriei, Werner Faymann, a pledat în mai multe rânduri pentru solidaritatea ţărilor central şi est-europene membre UE în primirea refugiaţilor, avertizând cu reducerea fondurilor statele care nu acceptă extracomunitari conform sistemului de distribuire.

http://www.gandul.info

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .