.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

imagesLinia a doua din Ministerul Dezvoltării, Ministerul Economiei, Ministerul Justiţiei sau Ministerul Finanţelor este marea miză a celei de-a treia împărţiri politice a funcţiilor guvernamentale după instalarea premierului Victor Ponta la Palatul Victoria. Deocamdată, PSD a luat “partea leului”, mergând însă pe nume noi, selectate direct de Ponta, UNPR şi-a întărit poziţia în Guvern controlând Ordinea Publică, dar şi Departamentul pentru Investiţii Străine după plecarea lui Dan Şova, iar liderul “baronilor” locali, Marian Oprişan, a fost declasat cu o treaptă la împărţirea puterii.

În an electoral, premierul Victor Ponta aplică tactica de la nominalizările noilor miniştri şi în eşalonul al doilea al Guvernului considerat, inclusiv în propriul partid, mai mult unul de tranziţie, până după prezidenţiale. Printre secretarii de stat cu carnet de partid împinşi de liderii judeţeni în administraţia centrală în decembrie 2012, prim-ministrul a decis să strecoare, pe locurile eliberate de liberali, feţe noi, fără legături politice evidente şi fără un trecut notoriu şi controversat. Aşa au ajuns în Guvern, de luni, nume ca Dorel Săndesc, medic susţinut de PSD Timiş pentru numirea ca înlocuitor al lui Raed Arafat la Sănătate, Diana Voicu (Comunicaţii), promovată cu predilecţie în timpul guvernărilor PSD, dar cu reputaţie de tehnocrat, dar şi George Brezoi, avansat secretar de stat pentru IMM-uri în condiţiile în care succesul personal în afaceri se reflectă într-o firmă de construcţii cu un singur angajat declarat şi o cifră de afaceri anuală de 3500 de lei.

Demisiile liberalilor au permis şi permutări în rândul liniei a doua a Executivului. Astfel, fostul procuror general din timpul guvernării Năstase, Ilie Botoş, a trecut sub umbrela UNPR de la Palatul Victoria la Ministerul de Interne, preluând Ordinea Publică, una din cele mai vânate poziţii în MAI. Unul dinntre oamenii de încredere ai lui Marian Oprişan pe de altă parte, Iulian Matache, a pierdut locul de la Dezvoltare primind, în compensaţie un post la Transporturi, minister deposedat de una din pârgiile financiare cele mai importante: CNADNR.

sursa : Gandul

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .