.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Germania a construit cel mai mare submarin de la cel de al doilea război mondial, aparatul aflându-se în prezent în portul Kiel pentru efectuarea mai multor teste. Submersibilul de 68 de metri lungime va intra în dotarea marinei de război a Israelului în cursul acestui an.

Submarinul face parte din clasa Delfin, o combinaţie de ultimă generaţie între motoarele diesel şi electrice. Deasemenea este unul din cele mai avansate aparate de acest tip din lume şi este capabil să lanseze rachete cu încărăctură nucleară.

Israelul a primit deja 3 submarine din aceeaşi clasă din partea Germaniei şi până la sfârşitul anului 2013 încă 2 aparate vor avea aceeaşi destinaţie. Costul acestor arme ultramoderne a fost acoperit parţial de la bugetul federal, adică plătitorii de taxe germani au contribuit direct la înarmarea Israelului. Tocmai din această cauză întreaga afacere este destul de controversată şi contestată de presă. Anul trecut Germania a fost chiar pe punctul de a stopa livrarea de submarine regimului sionist din cauza unor neînţelegeri între mai mulţi înalţi oficiali guvernamentali.

Principalele critici la adresa acestei afaceri se referă la politica agresivă a Israelului în Orientul Mijlociu. Trei submarine israeliene echipate cu rachete de croazieră s-au îndreptat acum câteva zile spre Golful Persic, în largul coastelor iraniene, într-un gest considerat provocator de către autorităţile de la Teheran. Acest lucru sporeşte şi mai mult tensiunile regionale, în zonă fiind deja prezente mai multe vase de război britanice şi americane. Sursa: FrontPress.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .