.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

poet-arab-isis-620x264Adunis Asbar, cunoscut sub pseudonimul Adonis si considerat cel mai mare poet de limba araba in viata, spune ca Islamul nu poate fi modernizat, ne informeaza Aktual24.

Coreligionarii sai l-au criticat adesea pentru comentariile pe care le-a facut la adresa islamului. Poetul a primit „Premiul pentru Pace ‘Erich Maria Remarque’”, numit asa dupa celebrul roman al autorului german, „Nimic nou pe frontul de vest”.

Intr-un interviu acordat Die Welt, preluat de Breitbart, Adonis a vorbit despre una dintre cele mai presante probleme care dainuie de la inceputul crizei imigrantilor: integrarea acestora, veniti din tari preponderent musulmane, in societatile europene. El a gasit si motivele pentru care acest lucru pare imposibil, prinre acestea aflandu-se si islamul, criticat pentru inchiderea de care da dovada.

Fiind crescut ca musulman, fiind una dintre vocile care cunosc limba Coranului cel mai bine, Adonis a spus : „Nu poti reforma o religie, daca aceasta nu este separata de stat. Daca nu exista acest lucru, nu va exista nici democratie, mai ales fara egalitatea dintre femeie si barbat. Pastram un sistem teocratic, deci adio!”.

Poetul spune ca arabii nu mai au forta creativa si ca islamul nu mai contribuie la viata intelectuala, nu mai aduce in discutie nicio tema. Islamul nu produce nici gandire, nici arta, nici stiinta nici viziune care sa schimbe lumea. Acestea sunt semnele sfarsitului islamului pe acest taram al creatiei. „Arabii vor continua sa existe, dar nu vor face lumea mai buna”, spune Adonis.

„Am fost mult timp un oponent al lui Assad, care a transformat tara intr-o imensa inchisoare, dar adversarii sai, asa-numitii revolutionari, comit crime in masa, taie capetele oamenilor, vand femeile in custi ca pe bunuri personale si calca in picioare demnitatea umana”, a continuat Adonis.„ISLAMUL nu poate fi modernizat, de aceea migranții nu se vor integra în Europa”

sursa si foto:  http://www.cunoastelumea.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .