.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

propaganda-rusaPresiunea propagandei din partea Rusiei si a organizatiei teroriste Stat Islamic (ISIS) incearca sa dezbine Uniunea Europeana si partenerii ei nord-americani, sa induca frica, sa provoace neincredere si sa distorsioneze adevarul – au atras atentia membrii polonezi ai Comisiei de politica externa a Paramentului European, intr-o rezolutie adoptata luni, scrie hotnews.ro.

„Propaganda ostila impotriva UE si a statelor membre cauta sa distorsioneze adevarul, sa provoace neincredere, sa dezbine UE si pe partenerii sai nord-americani, sa paralizeze procesul de luare de deciziilor, sa discrediteze institutiile UE si sa induca teama si nesiguranta in randul cetatenilor UE” – se arata in rezolutia non-legislativa, citata intr-un comunicat al Parlamentului European, remis HotNews.

Europarlamentarii din comisie sunt igrijorati ca, „in conditiile unei constientizari limitate in randul unelor state membre, acestea sunt public si arena pentru propaganda si dezinformare”. De asemenea, europarlamentarii mai solicita jurnalistilor si expertilor din statele membre UE sa stranga date privind consumul de propaganda.

„Propaganda Kremlinului tinteste direct anumiti jurnalisti, politicieni si indivizi din UE”, se mai arata in rezolutie, care subliniaza ca una dintre strategiile-cheie ale Rusiei este falsificarea istoriei.

Europarlamentarii sunt ingrijorati de extinderea rapida a propagandei inspirate de Kremlin. „Guvernul Rus foloseste agresiv o gama larga de unelte si instrumente, cum ar fi think-tankuri, posturi TV multilingve (ex. Russia Today), pseudo-agentii de stiri (…), retele sociale si troli de pe internet, pentru a pune la incercare valorile democratice si pentru a diviza Europa, atragand sustinere locala si creand perceptia de state esuate in vecinatatea estica a UE” – mai atrege atentia rezolutia de la PE.

In context, europaramentarii sugereaza statelor UE sa creasca vizibilitatea profesorilor musulmani moderati care sunt credibili in a delegitimiza propaganda ISIS.

Totodata, rezolutia propune aprofundarea cooperarii NATO-UE in comunicarea strategica. Rezolutia a fost promovata de eurodeputata poloneza conservatoare Anna Fotyga (Partidul Lege si Justitie – PIS, aflat la Putere in Polonia).

„Propaganda ostila si dezinformarea indreptate impotriva societatilor noastre, atat de catre Kremlin, cat si de catre actanti non-statali, ca ISIS/ Daesh sunt un fapt. Pentru a le contracara eficient , trebuie mai intai sa fim capabili sa le identificam pe deplin. Acest raport este un pas foarte important in cresterea constientizarii problemei, atat de-a lungul UE cat si in statele membre”, a spus eurodeputata poloneza, raportoare pentru acest proiect de rezolutie.

sursa si foto:  http://inliniedreapta.net

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .