.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

132257Victor Ponta este extrem de activ pe Facebook, unde comentează fiecare decizie din lumea politică.
Fostul prim-ministru își manifestă sprijinul necondiționat pentru Crstian Popescu-Piedone, Robert Negoiță sau Lia Olguța Vasilescu.
Iată mesajul lui Ponta:
“Ca să fie foarte clar ce am spus și ieri despre Piedone – nu locuiesc în Sectorul 3 și nu pot astfel să-l votez pe Robert Negoiță, dar dacă se voteaza pentru Primar pe 5 iunie acesta ar trebui să fie ales cu 99%! Ca și Olguța Vasilescu la Craiova, ca și alții!
La fel sunt convins că dacă se votează pentru Primar la București (și nu pentru varianta românească a lui Rasputin) Marian Munteanu ar trebui în mod firesc să aibă cel mult 1%!”, a spus Ponta.
Fostul premier îl atacă pe Klaus Iohannis, despre care spune că nu servește interesele românilor.

“Am înțeles că funcția de Președinte al țării nu mai poate fi decisă în România și de către români, deoarece cel care o ocupă trebuie să voteze și să susțină decizii internaționale mult prea mari și importante pentru o țara mică (și oricum lovită constant din interior de o mulțime de “cozi de topor”)! Noi doar trebuie să mergem cuminți cu restul “Grupului” (și să plătim cheltuielile extravagante când avem ghinion să ni se impună un președinte cu apucături de Grof din secolul XVII). Dar dincolo de Președinte chiar ar trebui să putem să ne alegem democratic Guvernul Central și guvernările locale, inclusiv primarii – pentru că deciziile lor de zi cu zi ne afectează nouă viața de zi cu zi!

Manipulările și propaganda devenite deja clasice la prezidențiale reprezintă o adevărată catastrofă în cazul alegerilor locale și parlamentare.
Un singur exemplu foarte recent – penibilul absolut și mostra de incompetență crasă dovedită de “tehnocrați” în cazul Ordonanței privind salarizarea (care afectează direct 1,2 milioane de angajați plus familiile lor)! Acești oameni de la Guvern sunt evident incapabili și să fie portari de bloc, pentru că și-ar da cu ușa în cap singuri!
Sper deci să fim lăsați pe 5 Iunie să votăm primari, care știu să administreze orașe sau comune. Să nu fim obligați iar să votam tot felul de salvatori mesianici care după vot se duc să ne salveze în Florida sau la Maglavit!”, a mai scris fostul premier pe Facebook.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .