.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

2013_10_18_victor ponta 1_rszPremierul Victor Ponta a subliniat luni că Legea minelor este absolut necesară pentru ca ţara noastră are multe resurse naturale, dar şi multe situaţii de blocaj, adăugând că este “treaba” Parlamentului să se ocupe de elaborarea acesteia.

Legea minelor propune o enclavă administrativă şi este un precedent foarte periculos fiind desprinsă de Constituţie. Mai sunt două proiecte asemănătoare pe agenda Parlamentului, care aparent sunt inofensive, dar pot deveni o bază toxică prin amendare – Ştefania Simion

Întrebat dacă este posibil ca Guvernul să asume un proiect de lege privind minele, premierul Ponta a replicat: “Nu, Parlamentul. E treaba Parlamentului”.

Acesta a evidenţiat importanţa acestei legii, în detrimentul “propagandei” din jurul acestui subiect.

“În mod sigur este o lege necesară, pentru că, dincolo de propagandă, se referă la foarte multe resurse naturale şi avem foarte multe situaţii de blocaj. Remin Baia Mare ar fi, să zic, prima care îmi vine în minte, dar sunt şi altele. Dar, mă rog, în România cine ţipă mai tare are şi dreptate, ceea ce nu e corect. Deci o Lege a minelor, iniţiată de altfel de ministrul Vosganian, e absolut necesară”, a declarat Ponta, potrivit Realitatea.

Ultima oara Parlamentul a incercat sa modifice Legea Minelor in decembrie 2013, cand, la presiunea publica, asaltul USL asupra sistemului de legi a fost suspendat. Legea fost considerata neconstitutionala, permitand, printre altele, exproprieri la cererea unor corporatii.

”Legea minelor propune o enclavă administrativă şi este un precedent foarte periculos fiind desprinsă de Constituţie. Mai sunt două proiecte asemănătoare pe agenda Parlamentului, care aparent sunt inofensive, dar pot deveni o bază toxică prin amendare”, este de părere Ştefania Simion reprezentanta Alburnus Maior.

sursa si foto: epochtimes-romania

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .