.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Romania-apara-moldovaBugetul Apărării, suplimentat cu 700 milioane de lei
Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, la Târgu-Jiu, că suma de 700 de milioane de lei care va fi alocată Ministerului Apărării Naționale va merge către întreținerea echipamentelor militare și către completarea stocurilor necesare.

Ponta a menționat că unul dintre beneficiari va fi și Uzina Mecanică Sadu, care se află într-o situație financiară precară.

“Avem decizie deja adoptată și evident că România este în avanpostul NATO și al Uniunii Europene aici la granița cu Ucraina, la granița cu acest conflict care, iată, din păcate nu se soluționează, ci, dimpotrivă, se agravează. Am decis și Ministerul Apărării Naționale va avea o alocare suplimentară de 700 de milioane de lei în acest an, în felul acesta ne ducem aproape de ținta de 2% din PIB alocare pentru cheltuieli militare. Ceea ce este important este faptul că dincolo de exercițiile pe care le-am avut cu partenerii noștri transatlantici, au fost militari americani, vin avioane de luptă canadiene, investim în retehnologizare, în întreținerea echipamentelor, iar practic toți acești bani sunt pentru modernizare și întreținere în fabrici românești. Practic, acești bani nu pleacă din țară, rămân aici, unul din beneficiari este și uzina de la Sadu.”
– a spus premierul.

Ponta: APĂRĂM MOLDOVA ȘI SUNTEM SOLIDARI CU UCRAINA
În același context, el a arătat că România este pregătită să apere Republica Moldova și să fie solidară cu Ucraina.

“Vreau să arătăm foarte clar că România este pregătită să-și asume toate responsabilitățile care îi revin în calitate de membru NATO și al UE, să apărăm Moldova, să avem o poziție foarte clară alături de partenerii noștri europeni și transatlantici de solidaritate cu Ucraina, de sprijin pentru integritatea și inviolabilitatea teritorială a Ucrainei și pentru a arăta o poziție foarte clară și decisă în acest sens. Această sumă de bani merge către întreținerea echipamentelor militare și pentru completarea stocurilor necesare de toate tipurile. Important e că legat de apelul corect și legitim făcut de Administrația americană România a răspuns deja pozitiv și această decizie este deja luată și este în implementare.”
– a mai spus Victor Ponta.

sursa si foto: http://stareanatiunii.com/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .