.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

USL vrea să modifice Constituţia până în iunie 2013, reglementând inclusiv atribuţiile preşedintelui şi posibilitatea schimbării în Parlament a deciziilor Curţii Constituţionale, iar în 2014 să organizeze alegeri regionale pentru regiuni de dezvoltare, păstrând judeţele actuale, a declarat premierul Victor Ponta.

El a arătat că în noua Constituţie va fi propus ca preşedintele să fie ales tot prin vot direct, dar să nu mai aibă posibilitatea de a nominaliza pe oricine doreşte în funcţia de prim-ministru, ci să ţină cont de propunerea formaţiunii cu cel mai mare număr de mandate în Parlament. În noua Constituţie va fi totodată clarificat când şi în cel fel preşedintele poate interveni în activitatea Guvernului.

“Trebuie de asemenea să stabilim faptul că la Curtea Constituţională poţi să pui oameni cu o anumită pregătire de minim 18 ani judecător sau magistrat şi că, eventual, deciziile luate de Curtea Constituţională pot fi în Parlament cu două treimi schimbate”, a spus Ponta la Realitatea TV.

Şeful Guvernului a arătat că şi serviciile de informaţii trebuie să funcţioneze, nu doar formal, sub control parlamentar, pentru a fi asigurată transparenţa.

Potrivit premierului, USL este dispusă să discute inclusiv cu PDL şi UDMR despre modificarea Constituţiei.

El a adăugat însă că nu crede că preşedintele Traian Băsescu îşi va respecta promisiunea de a demisiona din funcţie ca urmare a modificării Constituţiei prin înfiinţarea unui Parlament unicameral.

În privinţa regiunilor de dezvoltare, premierul a arătat că în 2014 trebuie organizate alegeri regionale, odată cu alegerile pentru Parlamentul European, pentru crearea unor regiuni de dezvoltare, bazat pe actuala structură, care să aibă principalele atribuţii în gestionarea fondurilor UE.

Ponta:Băsescu s-a comportat electoral cu glume de autobază,dar nu e la fel de fioros şi la Bruxelles

Premierul Victor Ponta l-a acuzat pe preşedintele Traian Băsescu că, după discuţia avută cu acesta la Palatul Cotroceni, a exprimat în repetate rânduri poziţii electorale, “cu ironii de doi bani şi glume de autobază”, adăgând însă că şeful statului este fioros doar la Bucureşti, nu şi la Bruxelles.

“După ce am fost la Cotroceni, preşedintele Băsescu a avut două-trei ieşiri publice strict de campanie electorală. A făcut ironii de doi bani, nu cred că se preta la nivel de preşedinte să faci glume de cartier, de autobază. Ne-a arătat că numai el e deştept şi noi ceilalţi suntem nişte proşti şi nu ştim nimic”, a spus Ponta.

El a susţinut că preşedintele Traian Băsescu este “foate fioros” doar la Bucureşti, nu şi în discuţiile de la Bruxelles cu oficialii europeni.

sursa si foto: Mediafax

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .