.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Comisarul european pentru Justiţie Viviane Reding habar nu are de situaţia politică din România şi se află în campanie electorală pentru PDL, a declarat premierul Victor Ponta.

“Doamna Reding habar nu are, era informată de Monica Macovei că arestăm judecătorii Curţii Constituţionale. Este în campanie electorală pentru PDL, nu are habar şi comite un gest de campanie”, a spus Ponta la RTV.

El a adăugat că România şi Bulgaria “nu au voie să intre în Schengen” şi că ţările din estul Europei, inclusiv România, “trebuie puse la colţ”, în condiţiile în care la nivelul Uniunii Europene se discutăl pe fondul crizei economice, de o Europă împărţită în două, respectiv între state performante şi ţări mai puţin performante.

Declaraţia premierului român vine la numai câteva ore după ce comisarul european pe Justiţie, Viviane Reding, a avertizat că Bruxellesul este în continuare “foarte preocupată” de atacurile împotriva democraţiei în România şi aşteaptă de la premierul Victor Ponta respectarea angajamentelor asumate prin “fapte”, a declarat miercuri comisarul european pentru Justiţie Viviane Reding, relatează AFP.

“Suntem, în continuare, extrem de preocupaţi de situaţia democraţiei în România. Noi privim faptele, nu promisiunile, legile, nu scrisorile”, a subliniat comisarul european pentru Justiţie.

Din acest motiv, “România va rămâne sub o supraveghere foarte atentă”, a avertizat ea. Reding a precizat că a primit “sute de e-mail-uri, dintre care unele prezintă fapte foarte şocante”

Sursa: RL

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .