.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

A tine post intr-o maniera regulata poate ajuta la prevenirea anumitor boli degenerative,ale creierului in special, afirma cercetatori americani. Oamenii de stiinta de la Institutul National al Imbatranirii (National Ageing Institute) din Baltimore, afirma faptul ca in studiile desfasurate au descoperit ca intervalele scurte dar regulate in care corpului nu i se administreaza hrana solida (o zi,cel mult doua) ar putea proteja creierul de unele dintre cele mai neplacute efecte ale bolii Alzheimer, Parkinson si a altor afectiuni degenerative.

“Reducerea numarul de calorii ar putea avea efecte benefice asupra creierului, declansand mecanisme de protectie. Totusi, acest lucru nu trebuie facut renuntand pentru perioade lungi la hrana, ci alternand perioade de post, cu perioade de alimentatie normala, moderata.”afirma prof. Mark Mattson, seful laboratorului neurologic din cadrul institutiei.

“Cu alte cuvinte, programarea postului se pare ca este esentiala pentru a obtine rezultate benefice pe termen lung”, afirma prof. Mattson.

Acesta sustine ca limitarea aportului caloric la 500 calorii pe zi ( legume-sub forma de supe si sucuri-si ceai), pentru una sau doua zile consecutiv are efecte mai pronuntate decat abstinenta totala de la mancare. Zvonurile lansate de oamenii de stiinta cu privire la efectele benefice ale unei diete hipocalorice asupra organismului au circulat de mai demult, insa acum se pare ca aceasta este unul dintre secretele longevitatii sanatoase. Studiile efectuate pe soareci au aratat ca reducerea ratiei zilnice de hrana a extins durata acestora de viata cu pana la 40%. Un efect similar a fost observat si in cazul oamenilor. Insa prof. dr. Mattson a extins aceasta observatie: postul la intervale regulate nu numai ca incetineste imbatranirea si poate prelungi durata de viata, dar previne instalarea afectiunilor cerebrale [degenerative], incluzand aici scaderea riscului de a avea atac cerebral.    Citiți mai departe pe viataverdeviu.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .