.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

isis-belgia-620x264Emil Hurezeanu, ambasador al României în Germania, a făcut o mărturisire șocantă la Digi 24, pe care o redau mai jos:

Zilele trecute am fost şi eu la Bruxelles. M-am întors duminică seara, exact de la poarta de plecări care azi a fost aruncată în aer, de la poarta A, de unde pleacă şi avioane în Spaţiul Schengen şi spre SUA. Deşi călătoream în Spaţiul Schengen, deşi eram la 24 de ore de la arestarea teroristului în cartierul belgian, vineri seara, deşi fusesem avertizat să ajung la aeroport cu două ore înainte pentru că, se presupunea, controalele sunt foarte riguroase, nu era nicio formă de supraveghere în aeroport. Am putut intra cu tichetul pe care îl aveam pe telefon fără ca cineva, până la intrarea în avionul de Berlin, să îmi ceară actul de identitate care să facă dovada coincidenţei între posesor şi a identităţii cu acelaşi nume. Mi s-a părut straniu…” (Digi 24)

Cred că sunteți de acord cu mine că o astfel de situație este inacceptabilă chiar și pe un aeroport oarecare, dintr-o țară neimportantă. Cu atât mai mult, este greu de înțeles cum e posibil ca în capitala Europei, orașul unde UE și NATO au sediile principale, să fie posibil așa ceva. Și nu oricând, ci într-un moment în care Europa este sub amenințarea terorismului.

Ca să ne înțelegem: 1) în Bruxelles se dezvoltă în ultimii ani o pepinieră de teroriști arabi (într-un cartier arab – un fel de stat în stat în care autoritățile nu prea se bagă) care au legătură și cu atentatele din Paris; 2) cu o zi înainte ca Emil Hirezeanu să trecă prin aeroport este arestat în Bruxelles unul dintre făptașii atacurilor de la Paris; 3) autoritățile belgiene (conform presei) recunosc că se așteptau la un atac terorist și culmea, în pofida tuturor acestor lucruri de o gravitate extremă, aeroportul unde a avut loc unul dintre atentate, potrivit spuselor lui Emil Hurezeanu, este lăsat aproape în voia nimănui, fără un control riguros al tranzitului. Cum e posibil așa ceva?

O astfel de situație, în mod firesc, poate să ducă la alimentarea teoriilor conspirației. Mulți se vor putea întreba: în acest caz vorbim doar de incompetență și lipsă de responsabilitate sau lucrurile au funcționat așa tocmai pentru a facilita un astfel de eveniment?

Dincolo de orice speculație de acest fel, ceea ce este limpede este faptul că autoritățile europene nu pot să asigure securitatea cetățenilor europeni în fața terorismului. Și atunci, dacă nu pot, este obligatoriu să blocheze total procesul imigraționist, pentru a limita pagubele, deja foarte mari!

Daniel Roxin

sursa si foto:  http://www.cunoastelumea.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .