.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

E aberant să crezi că există cineva pe plaiurile noastre care şi-a propus să-şi facă aliaţi, într-ale domniei, confuzia, dezordinea şi învălmăşeala. Şi totuşi, de peste douăzeci de ani, românii au asistat la cele mai perverse tertipuri de instalare a haosului. La început, au privit cu nedumerire, apoi cu spaimă. A urmat tăcerea supusă şi, în mod neaşteptat, revolta publică.
E adevărat că lumea a fost creată pentru a trăi în armonie, în îndestulare, pace şi lumină? E fals să credem în ideea de bine în folosul tuturor? Suntem naivi să mai sperăm că va trece lunga noapte a aşa-zisei crize care a instaurat haosul social, economic şi politic în România?  Sunt întrebări ale românilor la care ar trebui să răspundă, echilibrat, ferm, imparţial, dincolo de interesele de partid – tocmai politicienii. Mai-marii zilei peste care se lasă brambureala.
Cine nu reuşeşte astăzi să observe un crescendo alarmant al haosului în mai toate sectoarele vieţii româneşti înseamnă că s-a resemnat. Faptul că dezordinea îngrijorătoare pare să dobândească puteri legitime de instaurare oficială nu e deloc o glumă. Cu toate că unora dintre cei ce conduc destinele ţării le convine, poate, de minune. Cum s-a ajuns aici, vor putea răspunde foarte nuanţat sociologii, analiştii politici, filosofii zilelor noastre şi câţiva înţelepţi retraşi în singurătatea austeră a munţilor. Întrebarea noastră este dacă artizanii acestei stări de lucruri, fără precedent în istoria modernă a României, şi-au luat un răgaz pentru a privi haosul drept în faţă. Dacă vor răspunde afirmativ, îi invităm, elegant, să ne explice şi nouă la ce concluzie au ajuns. Dacă, dimpotrivă, vor fi năuciţi de formularea noastră, înseamnă că trebuie să se dea bătuţi. Toţi. Fără excepţie. Consider că aceşti “domni” care se străduiesc, din răsputeri, să  demonstreze unei populaţii lipsite de apărare că nu lor le-ar aparţine iniţiativa “generalizării haosului”, au pierdut demult legătura cu o realitate imposibil de acceptat. Şi totuşi, au datoria morală de a nu arunca cel puţin bătrânii şi copiii în noaptea înverşunărilor, a deziluziei, a înfrângerii oricărei speranţe de normalitate. Scandalurile politice nu mai pot trece neobservate. Răbdarea oamenilor, sărăciţi până la disperare, are nevoie de o privire lumească. Şi nu de rânjete diabolice. Nici de războiri prelungite între tabere politice. Şi, cu atât mai puţin, de minciuni delirante şi orgolii nemăsurate.
Nu vi se pare că oamenii aceştia, extrem de avizaţi în “virtuţile” răului, vor să întoarcă şi haosul pe dos?!    Sursa: curierulnational.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .