.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

baza-militara-dulceUn inginer arhitect rupe tăcerea după 15 ani. Philip Schneider a lucrat la construcția bazei secrete de la Dolce, SUA. În anul 1996, după 15 ani, de la încheierea misiunii sale în această bază, a făcut o declarație de presă excepțională. La câteva zile, este găsit spânzurat în locuința sa. Oficialitățile au susținut că s-a spânzurat.

În timpul conferinței de presă, el a arătat ziariștilor o cicatrice pe care o avea pe cutia toracică. Cicatricea era consecința unui laser, din timpul unei lupte cu extratereștrii, în baza Dolce.

La sfârșitul conferinței de presă, el a spus ziariștilor că dacă vor auzi că s-a sinucis, va fi vorba despre un asasinat.

El a susținut că în ultimii 22 de ani, 11 dintre colegii săi au fost uciși. Văduva sa a declarat că, imediat după moartea sa, mai mulți agenți federali au făcut percheziții în locuința sa, luând mai multe documente și fotografii.

În timpul conferinței de presă, Schneider a declarat că, baza Dolce a fost construită în anul 1954, sub conducerea președintelui Eisenhower, care în același an, încheie un tratat cu extratereștrii, numit tratatul de la Grenada.

În schimbul unei tehnologii avansate, SUA permiteau extratereștrilor experimente pe vaci.

În anul 1979, extratereștrii au început să facă experimente pe oameni, fără acordul SUA. În interiorul bazei s-a creat o adevărată luptă între militari și !!br0ken!!
Peste 60 de oameni de știință au fost omorâți de extratereștrii.

Conform declarațiilor lui Schneider, extratereștrii aveau pe corp o cutie pe care, în momentul în care o acționau, un laser puternic se declanșa. Schneider era însărcinat să lucreze la extinderea bazei în profunzime. Baza are o profunzime de 2,5 mile.

Rumorile că ceva ciudat se produce în baza de la Dolce au început în anii 70, când cei patru mii de locuitori ai localității Dolce, au observat, în deșert , lumini stranii, OZN-uri, forțe militare americane care îi țineau la distanță.

Mai mult, fermierii au observat cum vacile lor dispar, iar după un timp cadavrele erau găsite mutilate. În special, erau secționate limbile animalelor și organele sexuale.

Rumorile s-au amplificat, în anii 80, când Paul Bennevitz, lucrător la baza Air Force Kirtland, a declarat că a captat semnale care proveneau de la baza Dolce.

În zona Coyote Canyon, o zonă de teste nucleare, au fost vizualizate OZN-uri, care veneau și plecau de la/înspre Dolce, în timpul acestor experimente nucleare. În localitățile învecinate cu baza Dolce s-au înregistrat multe cazuri de cancer și antrax la animale.

Se presupune că această situație e generată de radiațiile care sunt emanate din interiorul bazei. O altă problemă este cea legată de infertilitatea femeilor din zonă.

În anul 2010, Laura Magdalena Eisenhower, strănepoata președintelui, a declarat la o conferință a oamenilor de știință că străbunicul său a încheiat tratatul de la Grenada cu extratereștrii.

Președintele însuși a făcut aceste dezvăluiri familiei. Eisenhower a motivat încheierea acestui tratat, prin faptul că potențialul tehnologic pe care l-au adus extratereștrii SUA a fost unul uriaș.

http://www.efemeride.ro/

sursa si foto: https://lupuldacicblogg.wordpress.com/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .